02.09.2020

25.9. Kohti parempaa teollisuusjätevesien käsittelyä – BEST-hankkeen loppuseminaari

Mitä? BEST-hankkeen loppuseminaari
Missä? Webinaari, linkki lähetetään ilmoittautuneille
Milloin? Perjantaina 25.9.2020 klo 9.30-14.15

BEST – Better Efficiency for Industrial Sewage Treatment -hankkeen tavoitteena on kunnallisilla puhdistamoilla käsiteltävien teollisuusjätevesien parempi hallinta Itämeren alueella. Yhdessä hankepartnereiden kanssa olemme keskittyneet erityisesti nykytilan kartoittamiseen, hyvien yhteistyökäytäntöjen ja teknisten ratkaisujen kehittämiseen sekä uusien suositusten laatimiseen teollisuusjätevesien käsittelylle.

Nyt BEST-hanke on päättymäisillään ja on aika kertoa tuloksista. Tervetuloa kuuntelemaan hankkeen saavutuksista webinaarin välityksellä perjantaina 25.9.2020 alkaen kello 9.30! Liity mukaan tästä linkistä.

Tapahtuman kolme eri sessiota myötäilevät hankkeen teemoja. Aloitamme teollisuusjätevesien hallinnan nykytilan läpikäymisellä, jonka jälkeen esittelyssä ovat tekniset ratkaisut sekä hyvät käytännöt ympäristöviranomaisen, vesilaitoksen ja teollisuuden yhteistyön ja hallinnan tukemiseksi. Viimeisessä sessiossa esitellään uudet suositukset ja keskustellaan niiden käyttöönotosta. Katso koko seminaarin ohjelma tästä linkistä.

BEST on EU:n Itämeristrategian lippulaivahanke. Hankkeen valmistelussa säätiön suomalaisena pääyhteistyö­kumppanina oli Helsingin kaupungin ympäristökeskus. Hanke on saanut rahoitusta EU:n Itämeriohjelman 2014– 2020 toiselta rahoituskierrokselta. Tutustu BEST-hankkeeseen osoitteessa: https://bestbalticproject.eu.

 

 

Aiheeseen liittyvää