23.03.2022

Avoin työpaikka: meriympäristöhankkeiden projektipäällikkö

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme projektipäällikköä säätiön uusien meriympäristöhankkeiden valmisteluun.

John Nurmisen Säätiön meriympäristöhankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä sen rehevöitymistä ja mereen päätyvää haitallisten aineiden kuormaa. Säätiön toteuttamilla konkreettisilla ja tehokkailla toimilla tavoitellaan merkittäviä parannuksia Itämeren tilaan.

Samalla kun käynnissä olevia hankkeita edistetään, säätiöllä on valmistelussa useita uusia hankkeita. Hankkeiden valmistelun vauhdittamiseksi rekrytoimme nyt meriympäristötiimiimme vahvistusta. Projektipäällikkö osallistuu myös jo käynnissä olevien hankkeiden toteuttamiseen.

Toivomme, että sinulla on luonnontieteellisen, ympäristö- tai teknisen alan korkeakoulututkinto ja alaan liittyvää aiempaa työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta. Olet positiivinen ja ennakkoluuloton tiimipelaajaa, jolla on kokemusta hankkeiden valmistelusta ja käynnistämisestä. Olet rohkea ja aloitekykyinen, ja sinulla on hyvät priorisointi- ja organisointitaidot, paineensietokykyä, esimieskokemusta sekä kyky toimia ja tehdä päätöksiä myös itsenäisesti. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, ja eduksesi lasketaan sujuva ruotsin kielen taito.

Tarjoamme joustavan ja innovatiivisen työympäristön, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri sekä motivoitunut henkilöstö. Toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa ja työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen, ja kestää vuoden 2024 loppuun asti.

Tule mukaan joukkoomme pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville!

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen meriympäristöjohtaja Marjukka Porvarille viimeistään 14.4.2022 sähköpostitse osoitteeseen marjukka.porvari(at)jnfoundation.fi

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toiminta rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. www.johnnurmisensaatio.fi

Itämeri Kuva: Lasse Hendriks
Kuva: Lasse Hendriks

Aiheeseen liittyvää