14.09.2022

Avoin työpaikka: yritysvarainhankkija

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme yritysvarainhankkijaa.

Olet energinen myynnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen, ja tulet joukkoomme vahvistamaan säätiön varainhankintatiimiä. Olet aktiivinen, asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja. Nautit myynnistä ja asiakassuhteiden hoitamisesta sekä osaat hyödyntää sujuvasti digitaalisia järjestelmiä.

Pääasialliset tehtävät

Yritysvarainhankkijana toteutat aktiivista ja tuloksellista yritysvarainhankintaa.

Pääasiallisena tehtävänäsi on yritysvarainhankinnan toteuttaminen. Palvelet ja laajennat aktiivisesti säätiömme kasvavaa tukijajoukkoa. Työhösi kuuluvat uusien yrityslahjoitusten ja -kumppanuuksien hankinta sekä sovittujen asiakassuhteiden ylläpito sekä Suomessa että kansainvälisestikin. Pääset myös toteuttamaan ja kehittämään varainhankintaa osana tiimiämme. Työtehtäviisi kuuluu myös muita varainhankinnan tehtäviä. Raportoit varainhankintajohtajalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä inspiroivassa työyhteisössä, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri ja ammattitaitoinen, motivoinut henkilöstö. Työtehtävässä pääset myös kasvamaan yritysvarainhankinnan ja varainhankinnan ammattilaisena osana tiimiämme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa ja työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Tehtävä sisältää matkustamista.

Vaatimukset

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä vähintään 3 vuotta soveltuvaa työkokemusta tuloksellisesta b2b-myynnistä tai varainhankinnasta.

Sinulla on

  • Vahva kiinnostus Itämeren ja sen perinnön pelastamiseen.
  • Näyttöä tuloksellisesta myynnistä ja -markkinoinnista sekä uusien asiakkuuksien rakentamisesta ja hallinnasta. Kokemus yritysvastuullisuudesta sekä ympäristö- tai merensuojelusta katsotaan eduksi.
  • Yhteistyökykyä, tavoitteellisuutta ja oppimishalua. Olet aikaansaava, itsenäinen ja sujuva tiimipelaaja. Tartut rivakasti käytännön toimiin. Toimit tavoitteellisesti ja tuloslähtöisesti.
  • Erinomaiset myynti- ja neuvottelutaidot. Vahva paineensieto-, tiimityö- ja organisointikyky. Sinulla on hyvät valmiudet tuottaa vaikuttavaa sisältöä niin kirjallisesti kuin suullisesti eri kanaviin.
  • Kokemukset markkinoinnin ja asiakkuudenhallinnan järjestelmistä katsotaan eduksi.
  • Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (vähintään AMK).
  • Suomen kielen lisäksi lisäksi erinomainen englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Hae viimeistään 23.10.2022 mennessä

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi! Lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen varainhankintajohtaja Erkki Salolle erkki.salo(at)jnfoundation.fi otsikolla yritysvarainhankkija perjantaihin 23.10.2022 mennessä.

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut tehtävään liittyen varainhankintajohtaja Erkki Salolle, puh. +358 (0)40 728 1859 mielellään 26.9.2022 klo 12-15.30 tai 10.10.2022 klo 12-16.  

Täytämme paikan mahdollisimman pian, ja toivomme sinun aloittavan joukossamme viimeistään 1.1.2023.

 

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toiminta rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. www.johnnurmisensaatio.fi

Itämeri ja kalliot. Kuva: Timo Ketonen
Kuva: Timo Ketonen

Aiheeseen liittyvää