21.09.2014

Clarisse Berggårdh ja Itämeri

MinaJaItameri_clarisse-berggardhSukuni on Ahvenanmaalta ja Länsi-Suomesta meren ääreltä ja itse olen asunut koko elämäni meren läheisyydessa Helsingissä. Varhaislapsuuteni kesät vietin purjeveneessä ja siksi tiedän, että Suomen saaristo on maailman upein paikka!

Vuodenajat ja erityisesti talvi, jolloin meri jäätyy, erottavat Itämeren uniikilla tavalla maailman muista meristä. Erityisen hyvin muistan erään talven, jolloin meri oli niin jäässä, että pääsin siirtymään Porvoon saaristossa saaresta toiseen ratsailla. Se tarjosi aivan uudenlaisen näkökulman saaristoon ja oli upea kokemus!

Uskon, että Itämeri kiinnostaa tavalla tai toisella kaikkia suomalaisia, asuivatpa he sen äärellä tai sisämaassa. Suomi on tavallaan saari, jota Itämeri sekä erottaa että yhdistää naapurimaihimme. Itämeri on osa elämäämme, ja sellaisena – ihmisten tarinoiden kautta – se näyttäytyy myös aikakauslehdissämme.

Sanoma-konserni toimii Itämeren ympärillä ja monet asiakkuuksistamme sijaitsevat sen äärellä – Itämeri on yksi meitä yhdistävä tekijä. John Nurmisen säätiön toiminnassa pidämme erityisesti siitä, että siinä voimavarat kohdennetaan niin, että niillä saavutetaan mahdollisimman suuri hyöty. Lisäksi Sanomalla on hyvät kokemukset yhteistyöstä säätiön kanssa.

Clarisse Berggårdh on Sanoma Magazines Finlandin toimitusjohtaja.

Aiheeseen liittyvää