23.06.2020

Dermosil lahjoittaa Goodwill-tuotteistaan Itämeri-työlle

Kotimainen ihon hyvinvointituotteisiin keskittynyt Dermosil-perheyritys on liittynyt mukaan John Nurmisen Säätiön Itämeri-tukijoukkoihin uudella Goodwill-tuotesarjallaan.

”Yhteisöllisyys ja vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on olennainen osa Dermosilia. Alkuvuodesta 2020 lanseerasimme Goodwill-tuotesarjan, jonka avulla voimme konkreettisesti jatkaa yhteisöllisyyden tukemista ja tehdä työtä sen eteen, ettei kukaan jäisi yksin”, Dermosilin liiketoiminnan kehityspäällikkö Kim Strömman kertoo.

Kun asiakas ostaa Goodwill-tuotteen, 30 % tuotteen myynnistä suunnataan aina hyvään tarkoitukseen. Goodwill-tuotteen ostaja saa itse päättää lahjoituskohteen Dermosilin yhteistyökumppaneista. Perheyritys on alkuvuodesta 2020 lähtien kerännyt yhdessä asiakkaidensa kanssa jo muun muassa 39 267 euroa MIELI ry:n kriisipuhelimelle ja 15 000 euroa Pelastakaa lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmalle. Kesäkuussa yleiseen keräyskohteeseen osoitetut varat suunnataan John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren hyväksi.

”Korsnäsissa sijaitsevan pääkonttorimme suurista ikkunoista avautuu kaunis merimaisema Pohjanlahdelle, Merenkurkun saaristoon. Tämä merimaisema toimii suurena inspiraation lähteenä niin tuotekehityksessä kuin kaikkialla yrityksessämme. Vastuulliset valinnat ovat aina olleet kiinteä osa toimintaamme ja vahvasti omissa käsissämme, ja läheinen meri muistuttaa meitä joka päivä tekemään hyviä, vastuullisia valintoja. Yhdessä voimme auttaa säätiötä turvaamaan Itämeren hyvinvoinnin ja sen kulttuurin säilymisen”, Strömman sanoo.

John Nurmisen Säätiön toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.

Säätiö on käynnistänyt lähes 40 Puhdas Itämeri -hanketta, joista 25 on saatu valmiiksi. Hankkeissa vähennetään meren ravinnekuormitusta ja ympäristöriskejä.

John Nurmisen Säätiö on myös palkittu tiedon välittäjä ja merellisen kulttuurisisällön tuottaja. Se on julkaissut yli 40 meren tarinoista kertovaa kirjaa, järjestänyt lukuisia Itämeri-aiheisia näyttelyitä, vaalikeskusteluita ja muita tapahtumia.

Lue lisää Dermosilin verkkosivuilta. 

Dermosil lahjoittaa Itämerelle

Aiheeseen liittyvää