27.09.2019

Haemme joukkoomme varainhankinnan koordinaattoria

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme varainhankinnan koordinaattoria.

Olet energinen ja oma-aloitteinen markkinointiviestinnän ammattilainen, ja tulet joukkoomme vahvistamaan säätiön varainhankintatiimiä.

Varainhankinnan koordinaattorina suunnittelet ja toteutat varainhankinnan toimenpiteitä sekä palvelet säätiön kasvavaa tukijajoukkoa. Pääset mukaan osaksi varainhankintatiimiä tavoittelemaan kasvua pelastaaksemme Itämeren ja sen perinnön tuleville sukupolville.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä inspiroivassa työyhteisössä, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri ja ammattitaitoinen, motivoinut henkilöstö. Työtehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan kasvavaa varainhankintaa, tuottamaan merkityksellistä markkinointiviestintää sekä oppimaan uutta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Pääasialliset tehtävät 

Varainhankinnan koordinaattorina tehtäviisi kuuluvat yksityisvarainhankinta, lahjoittaja-asiakaspalvelu sekä muut varainhankintayksikön tehtävät. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua eri kanavissa ja tapahtumissa. 

Pääset laajasti osallistumaan lahjoittajavarainhankinnan suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnittelet ja toteutat markkinointiviestinnällisiä varainhankintatoimenpiteitä sekä kampanjoita sekä seuraat niiden tuloksia.  

Vastuualueeseesi kuuluu myös säätiön kuukausilahjoittamisen varainhankinta, yhteistyö säätiön verkko- ja mainostoimistokumppaneiden kanssa sekä osallistuminen yritysvarainhankinnan tukitoimiin. Tehtävässäsi hyödynnät asiakkuudenhallintajärjestelmää sekä digitaalisen varainhankinnan kanavia 

Vaatimukset 

Toivomme sinulta tehtävää tukevaa kaupallista koulutusta (esim. ammattikorkeakoulu) sekä soveltuvaa työkokemusta (mielellään kokemusta tuloksellisesta markkinoinnista tai varainhankinnasta).  

Sinulla on  

  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi)
  • Aiempaa työkokemusta varainhankinta-, asiakaspalvelu-, myynti- ja/tai markkinointitehtävistä
  • Kiinnostusta ympäristönsuojeluun tai merikulttuuriin ja motivaatiota palvella asiakasta
  • Omatoiminen ja rohkea työote sekä halua kehittyä
  • Microsoft Office -osaamista (hyvä Word-, Powerpoint- sekä Excel-osaaminen)
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Olet yhteistyökykyinen ja itsenäinen. Tartut rivakasti käytännön tekemisiin.
  • Sinulla on kykyä tuottaa markkinointiviestinnällisesti selkeää ja vetoavaa sisältöä niin kirjallisesti kuin suullisestikin
  • Kokemus asiakashallintajärjestelmästä katsotaan eduksi. 

Verkkosivuohjelmistojen, graafisen suunnittelun työkalujen ja digitaalisten julkaisualustojen kokemus katsotaan eduksi. 

Tiivis yhteisömme kutsuu sinut joukkoomme, tule kanssamme tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä Itämeren ja sen perinnön puolesta! 

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV varainhankintajohtaja Erkki Salolle pe 25.10.2019 mennessä: erkki.salo (at) jnfoundation.fi. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut tehtävään liittyen mielellään ma 21.10.2019 klo 9-14 välillä sähköpostitse tai puhelimitse +358 (0)40 728 1859. 

Täytämme paikan mahdollisimman pian, ja toivomme sinun aloittavan joukossamme viimeistään 1.1.2020. 

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.  www.johnnurmisensaatio.fi 

Aiheeseen liittyvää