12.09.2019

John Nurmisen Säätiö hakee projektipäällikköä uusien merensuojeluhankkeiden valmisteluun

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme projektipäällikköä säätiön uusien merensuojeluhankkeiden valmisteluun.

John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä sen rehevöitymistä.  Säätiön toteuttamilla konkreettisilla ja tehokkailla toimilla tavoitellaan näkyviä parannuksia Itämeren tilaan.

Säätiö on käynnistänyt yli 30 Puhdas Itämeri -hanketta, joista yli 20 on saatu valmiiksi. Jätevedenpuhdistamohankkeiden lisäksi olemme viime vuosina ottaneet näkyvän roolin muun muassa kestävän kalastuksen ja maatalouden vesiensuojelutoimenpiteiden edistämisessä. Samalla kun käynnissä olevia hankkeita edistetään, säätiöllä on valmistelussa useita uusia hankkeita. Hankkeiden valmistelun vauhdittamiseksi rekrytoimme nyt merensuojelutiimiimme vahvistusta.

Toivomme, että sinulla on luonnontieteellisen, ympäristö- tai teknisen alan korkeakoulututkinto. Olet positiivinen ja ennakkoluuloton tiimipelaaja, jolla on kokemusta hankkeiden valmistelusta ja käynnistämisestä. Olet rohkea ja aloitekykyinen, ja sinulla on hyvät priorisointi- ja organisointitaidot sekä kyky toimia ja tehdä päätöksiä myös itsenäisesti.
Eduksesi lasketaan kokemus maatalouden hankkeista tai projekteista sekä sujuva ruotsin kielen taito.

Tarjoamme joustavan ja innovatiivisen työympäristön, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri sekä motivoitunut henkilöstö.

Toivomme sinun aloittavan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen, ja kestää vuoden 2021 loppuun asti.

Tule mukaan joukkoomme pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville!

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen Marjukka Porvarille viimeistään 9.10.2019 sähköpostitse osoitteeseen marjukka.porvari(at)jnfoundation.fi

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. www.johnnurmisensaatio.fi

Kuva: Timo Ketonen

Aiheeseen liittyvää