Mitäpä jos antaisit tänä vuonna joululahjaksi tavaran sijasta jotain merkityksellistä – toivoa Itämerelle?

Kiitoksena lahjoituksestasi, saat käyttöösi sähköisen joulukortin, jolla voit muistaa lähimmäistäsi. Kortin pääsee lataamaan lahjoituksen jälkeen avautuvalta kiitossivulta.

Toteutamme lahjoituksesi avulla konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Vielä ei ole liian myöhäistä

Kuten viime kesänä kaikki näimme, Itämeri on pahasti rehevöitynyt ja voi huonosti. Sen pelastaminen ei kuitenkaan ole vielä myöhäistä, mutta toimilla on kiire.

Teemme konkreettista työtä Itämeren suojelemiseksi ja rehevöitymisen vähentämiseksi. Puhdas Itämeri -hankkeissamme parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa ravinnekuormitusta ja ympäristöriskejä. Tavoitteenamme on Itämeren hyvä tila, jonka myötä vesi on kirkasta, ravinteita ja leviä ei ole meressä liikaa, ja meren pohjalla riittää happea.

Säätiömme on myös palkittu tiedon välittäjä ja merellisen kulttuurisisällön tuottaja. Olemme julkaisseet kymmeniä meren tarinoista kertovia kirjoja, järjestäneet lukuisia näyttelyitä ja tapahtumia. Haluamme kertoa meren tarinaa: meren, joka toimii meille suomalaisille siltana maailmaan. Meren tarinan ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää myös suojella.

Toimintamme monimuotoisuus tekee meistä ainutlaatuisen: työskentelemme Itämeren hyväksi yli sukupolvien.

Yrityksen joululahjoitus

Myös yritys voi lähteä mukaan tukemaan Itämeren ja sen perinnön pelastamista. Tukijayritykset saavat käyttöönsä joulutervehdykset, joilla voi kiittää sidosryhmiä kuluneesta vuodesta. Lue lisää.