“Valmistamme kaikki uima-asumme kierrätysmateriaaleista, kuten merestä kierrätetystä muoviroskasta. Koemme kuitenkin, että tämä ei yksin riitä. Toimimalla yhteistyössä arvomme jakavan tahon kanssa, meidän on mahdollista tehdä enemmän.”, kertoo Lilja the Labelin toimitusjohtaja Laura Saarinen.

Lanseeraamalla liljapicking-nimisen roskienkeruuhaasteen samaan aikaan säätiöyhteistyön aloituksen kanssa Lilja the Labelin on ollut mahdollista kiinnittää asiakkaidensa huomio luonnon hyvinvointiin. Yritys on muuttanut tuotepakkauksensa keräyspussiksi, joka asiakkaalle saapuessaan haastaa tämän suuntaamaan lähiluontoonsa ja keräämään pussin täyteen luontoon kuulumatonta roskaa. Lilja the Label lahjoittaa jokaisesta tilauksesta 1€ John Nurmisen säätiölle. Jokaista liljapicking-haasteeseen osallistumista kohden lahjoitus kuitenkin tuplataan.

”Meitä kuitenkin ympäröi täällä pohjoisessa aivan upean ainutlaatuinen luonto, josta me voimme nauttia ympäri vuoden. Uimapukua käyttääkseen ei ole tarve kaukomatkailla. Itämeren rannoilla on mahdollista talvisin avantouida, kesäisin paistatella auringossa ja syksyllä vaikka lainelautailla. Lähiluonnossa liikkuminen on myös ulkomaanmatkoihin verrattuna ympäristöteko”, Saarinen kertoo.

Työ Itämeren pelastamiseksi on yhteistyötä ja tekoja. Toimitusjohtaja Laura Saarinen kuvailee, mitä John Nurmisen Säätiön yrityskumppanuus heille merkitsee: ”Puhuttaessa vastuullisuudesta, lähiluonnosta ja vesistöistä nauttimisesta, on John Nurmisen Säätiön takana seisominen on Lilja the Labelille kiistattomasti kunnia-asia”.

Laura Saarinen, toimitusjohtaja