Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Tapahtumat
Turku Sea Jazz opening

Turku Sea Jazz opening

31.7.2024 klo 18.00-21.00

lokaatio ikoni

Kirkkopuiston terassi, Tuomiokirkonkatu 1, Turku

tilanne ikoni

Maksuton tapahtuma

Heinä-elokuun vaihteessa järjestettävä Turku Sea Jazz starttaa käyntiin pääsymaksuttomalla ja ikärajattomalla tapahtumalla Kirkkopuiston Terassin upeassa miljöössä Aurajoen rannalla keskiviikkona 31.7. klo 18 yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa. Illan avaa Josu Mämmin ja Ukko Heinosen levynjulkaisukonsertti Blanc Lines, ja toisena esiintyjänä soittaa turkulainen funk-kvartetti Puños

Konserttien väliajalla klo 19 järjestetään Hyvää vointia ja pitkiä siimoja -keskustelutilaisuus, jossa asiantuntijavieraat pohdiskelevat meren hyvinvointivaikutuksia. Itämeren tuomasta inspiraatiosta, kestävästä kaupunki- ja saaristomatkailusta, paikalliskulttuurista ja ruoasta ovat keskustelemassa väitöskirjatutkija Susanna Saari Turun ammattikorkeakoulusta, VoiVeljet -ravintolaketjun toimitusjohtaja Janne Juvonen sekä Jazz City Turku ry:n toiminnanjohtaja, jazzmuusikko Jussi Fredriksson. Keskustelua johdattelee John Nurmisen Säätiön tuottaja Maija Soljanlahti. Tapahtumalla on säävaraus.

Maisemakuva Itämerestä
Kuva Lasse Hendriks

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku