18.06.2020

Miten tuodaan yhteen ympäristönsuojelu ja talous, Antti Iho?

Luken erikoistutkija Antti Ihon mukaan talous ja ympäristö ovat aina jonkinlaisessa ristiriidassa, mutta ne ovat myös erittäin hyviä kavereita. Kuinka toimintaa voidaan suunnata siten, että siitä seuraa mahdollisimman paljon hyvää ympäristölle? Miten maa- ja metsätalouden kuormittavuutta Itämerelle voitaisiin hillitä?

Ympäristö- ja luonnonvarataloustieteilijä on myös kokki, tutkija, lukija ja kalastaja. Vesi ja vedessä oleminen on hänelle kaikki kaikessa – Antille suolainen ja makea vesi ovat sama eläin. Podcastin juontaa John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.

Kuuntele Spotifyssa
Tilaa iTunesissa
Kaikki Minun Itämereni -podcastit

Minun Itämereni on podcast, joka antaa äänen ihmisille, joille Itämeri on ammatti, elämäntapa tai intohimo. Podcastissa tavataan muun muassa meribiologi, kalastaja, merihistorian tutkija, taiteilija, luotsi ja purjehduskoulun omistaja. Vieraita yhdistää rakkaus Itämereen, mutta jokaisella heistä on oma meren äärelle johtava polkunsa. Minun Itämereni -podcastissa vieraat kertovat tärkeimmät Itämereen liittyvät tarinansa.

Aiheeseen liittyvää