19.12.2019

Ramboll Finland Oy antoi John Nurmisen Säätiölle joululahjaksi 10 000 euroa

Suunnittelu- ja konsultointiyritys Ramboll Finland Oy:n toimitusjohtaja Kari Onniselkä, markkinointi- ja viestintäjohtaja Karoliina Lehmusvirta sekä viestintäkonsultti Annukka Lehto kävivät Lucian päivänä tuomassa John Nurmisen Säätiölle ilahduttavan tervehdyksen.  Ramboll Finland tekee vuosittain yhden suuremman rahalahjoituksen, jonka kohteen päättää yrityksen henkilöstö. Tänä vuonna he päättivät lahjoittaa 10 000 euroa John Nurmisen Säätiölle.

”Tehtävänämme on luoda yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Itämeren ja sen perinnön pelastamisen tukeminen on meille luonteva tapa toteuttaa yhteiskuntavastuutamme päivittäisen projektityömme rinnalla”, sanoo Ramboll Finland Oy:n toimitusjohtaja Kari Onniselkä.

John Nurmisen Säätiöllä ja suunnittelu- ja konsultointiyritys Rambollilla on monta kohtauspintaa kestävän ympäristön rakentamisessa ja sen arvostamisessa.  Rambollilla tehdään juuri niitä konkreettisia asioita, joissa Itämerta suojellaan, kuten suunnitellaan ja toteutetaan jätevedenpuhdistamoja ja rakennetaan kalateitä.

”Meillä on ainutlaatuinen ja ekosysteemiltään herkkä Itämeri – jokainen meistä voi vaikuttaa siihen, millaisena se siirtyy tuleville sukupolville. Kiitos jokaiselle rambollaiselle, yhdessä pelastamme Itämeren ja sen perinnön. Lahjoitus auttaa meitä toteuttamaan tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville”, kiitti John Nurmisen Säätiön varainhankintajohtaja Erkki Salo.

 

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 15 500 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. www.johnnurmisensaatio.fi

Säätiöltä oli kiitoskahveja tarjoamassa varainhankinnan johtajan Erkki Salon lisäksi säätiön hallituksen puheenjohtaja, merenkulkuneuvos Juha Nurminen sekä viestintäjohtaja Tuula Putkinen.

Aiheeseen liittyvää