04.11.2021

Rekry: Haemme joukkoomme yksityisvarainhankinnan päällikköä

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme nyt merta rakastavaan joukkoomme yksityisvarainhankinnan päällikköä.

Olet energinen ja oma-aloitteinen varainhankinnan ja markkinointiviestinnän ammattilainen, ja tulet joukkoomme vahvistamaan säätiön varainhankintatiimiä.

Yksityisvarainhankinnan päällikkönä suunnittelet ja toteutat sovittuja varainhankinnan toimenpiteitä sekä palvelet säätiön kasvavaa tukijajoukkoa. Pääset mukaan osaksi varainhankintatiimiä tavoittelemaan kasvua pelastaaksemme Itämeren ja sen perinnön tuleville sukupolville.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä inspiroivassa työyhteisössä, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri ja ammattitaitoinen, motivoinut henkilöstö. Työtehtävässä pääset toteuttamaan kasvavaa varainhankintaa, tuottamaan merkityksellistä markkinointiviestintää sekä oppimaan uutta.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimipaikka Helsinki.

Pääasialliset tehtävät

Yksityisvarainhankinnan päällikkönä tehtäviisi kuuluvat säätiön yksityisvarainhankinta, lahjoittaja-asiakaspalvelu sekä muut yhdessä sovitut varainhankintayksikön tehtävät. Sinulla on selkeä vuositavoite ja budjetti. Suunnittelet ja toteutat varainhankintatoimenpiteitä sekä seuraat ja raportoit niiden tuloksista. Työssäsi raportoit varainhankintajohtajalle.

Vastuualueeseesi kuuluvat myös säätiön kuukausilahjoittaminen, lahjoittajakampanjat, yhteistyö tarvittavin osin säätiön palveluntarjoaja-, verkko- ja mainostoimistokumppaneiden kanssa sekä aktiivinen osallistuminen sovittuihin yritysvarainhankinnan tehtäviin. Tehtävässäsi hyödynnät ja kehität aktiivisesti muun muassa asiakkuudenhallintajärjestelmää sekä digitaalisen varainhankinnan julkaisu– ja mainoskanavia. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua eri kanavissa ja tapahtumissa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta tehtävää tukevaa koulutusta sekä vähintään 5 vuotta soveltuvaa työkokemusta sekä kokemusta tuloksellisesta digimarkkinoinnista ja/tai varainhankinnasta.

Sinulla on

  • Vahva kiinnostus Itämeren suojeluun sekä merikulttuuriin.
  • Yhteistyökykyä ja tavoitteellisuutta. Olet aikaansaava ja itsenäinen, mutta vahvasti tiimityötä tekevä. Tartut rivakasti käytännön toimiin ja toimit tuloslähtöisesti.
  • Kykyä tuottaa vetoavaa markkinointiviestintää niin kirjallisesti kuin suullisesti sekä toimia sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.
  • Aiempi kokemus lahjoittaja- tai muusta asiakkuudenhallintajärjestelmästä (Salesforce tai vastaava), verkkojulkaisujärjestelmistä (WordPress), some-markkinoinnista, SEO/SEM:stä sekä graafisesta suunnittelusta katsotaan eduksi.
  • Englannin kielen taito, joka on välttämätön. Ruotsin kielen taidon laskemme eduksi.

Tiivis yhteisömme kutsuu sinut joukkoomme, tule kanssamme tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä Itämeren ja sen perinnön puolesta!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV varainhankintajohtaja Erkki Salolle (erkki.salo(at)jnfoundation.fi) perjantaihin 26.11.2021 mennessä. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut tehtävään liittyen mielellään perjantaina 19.11.2021 kello 13-15 välillä.

Täytämme paikan mahdollisimman pian, ja toivomme sinun aloittavan joukossamme viimeistään 31.1.2022.

John Nurmisen Säätiö – Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla.
www.johnnurmisensaatio.fi

Kuva: Jukka Nurminen

Aiheeseen liittyvää