30.06.2023

Rekry: hallintokoordinaattori

John Nurmisen Säätiön missio on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Haemme merta rakastavaan joukkoomme

hallintokoordinaattoria

määräaikaiseen tehtävään ajalle 15.10.2023-15.10.2026 EU-rahoitteiseen Baltic Reed- ja GYPREC-hankkeisiin, sekä tulevien EU-ohjelmien ja muiden tahojen rahoittamiin hankkeisiin.

Hallintokoordinaattorin pääsääntöinen tehtävä on tukea projektipäälliköitä ja hallintopäällikköä EU-rahoitteisten hankkeiden talousraportoinnissa, kuten maksatusprosessin suunnittelussa ja aikataulutuksessa, maksatushakemuksissa ja tilintarkastuksien järjestämisessä. Hallintokoordinaattori myös tarvittaessa neuvoo ja auttaa hankepartnereita raportoinnissa ja rahoittajien ohjeistuksien seuraamisessa.

Lisäksi koordinaattori avustaa säätiön muissa hallinnollisissa töissä, esimerkiksi rahankeräyslupaan liittyvässä raportoinnissa, ja on mukana hallinnollisissa kehityshankkeissa – erityisesti CRM-järjestelmän käyttöönottoprojektissa.

Toivomme tulevalta työkaveriltamme kokemusta hanketoiminnasta ja EU-hankeraportoinnista sekä taloushallinnon toimintojen hyvää ymmärrystä. Osaat käyttää CRM-järjestelmiä. Tunnet rakennerahastotoimintaa ohjaavia säädöksiä ja asetuksia, ymmärrät varainhankintaan liittyvän lainsäädännön merkityksen ja laskujen käsittely on sinulle tuttua. Olet tarkka, huolellinen ja itsenäinen tekijä. Olet hyvä niin exceleiden kuin ihmisten kanssa, ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Koulutustaustaltasi olet tradenomi tai sinulla muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on vähintään 3 vuotta työtehtävään liittyvää työkokemusta.
Tarjoamme joustavan ja innovatiivisen työympäristön, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri sekä motivoitunut henkilöstö. Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, ettei mikään ole mahdotonta. Seuraamme henkilöstön hyvinvointia tutkimuksin ja kehitämme toimintatapojamme säännöllisesti. Toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Pasilassa ja työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Miten hakea?

Toivomme sinun aloittavan lokakuussa 2023. EU-hankkeista johtuen työsuhde on määräaikainen, ja kestää kolme vuotta. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt, annamari.arrakoski-engardt@jnfoundation.fi, puh. 0400 477878. Puhelimitse tavoitat hänet parhaiten ma 7.8. klo 15-16 ja pe 11.8. klo 9-10. Kesälomista johtuen käsittelemme työhakemuksia 7.8. lähtien.

Tule mukaan joukkoomme pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville!
Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen viimeistään 14.8.2023 sähköpostitse osoitteeseen annamari.arrakoski-engardt@jnfoundation.fi.

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toiminta rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla.
www.johnnurmisensaatio.fi

Aiheeseen liittyvää