09.12.2021

Sammolta joululahjoitus John Nurmisen Säätiölle

Sampo Oyj on lahjoittanut 50 000 euroa John Nurmisen Säätiölle. Lahjoituksella tuetaan Itämeren suojeluun keskittyviä Puhdas Itämeri -hankkeita.

Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla pyrkien samalla edesauttamaan useiden YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista.

”Haluamme tukea Itämeren tilan kohentamiseen tähtääviä hankkeita, sillä kannamme omalta osaltamme huolta Itämeren tilasta. Puhdas Itämeri -hankkeet myötävaikuttavat YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen, joiden edistämiseen myös Sampo-konserni on sitoutunut”, sanoo Sammon yritysvastuujohtaja Johanna Tynkkynen.

”Yritysten tuki on avainroolissa siinä, että säätiö voi toteuttaa konkreettisia ja tuloksellisia Itämeren suojelun toimenpiteitä. Siksi olemme äärettömän kiitollisia Sampo Oyj:lle heidän arvokkaasta tuestaan, joka osaltaan auttaa varmistamaan yhteisen meremme ja sen piirissä asuvien hyvinvointia”, toteaa John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville.

Lisätietoja:

Johanna Tynkkynen
Yritysvastuujohtaja
Sampo Oyj
puh. +358 (0)10 516 0067

Ari Rytkönen
Yritysvarainhankinnan päällikkö
John Nurmisen Säätiö
puh. +358 50 476 8321
ari.rytkonen (at) jnfoundation.fi

Kuva Albrecht Fietz
Kuva Albrecht Fietz

Aiheeseen liittyvää