Hoppa till innehåll
Framsidan
För företag
Partnerskap
Ansvarsfullhet betyder produktutvecklingsval för Lilja The Label

Ansvarsfullhet betyder produktutvecklingsval för Lilja The Label

Kesäinen Itämerimaisema

Lilja the Label är John Nurminens Stiftelses företagspartner

”Vi tillverkar alla våra baddräkter av återvunnet material, till exempel återvunnet plastavfall från havet. Vi anser dock att detta inte är tillräckligt. Genom att samarbeta med en partner som delar våra värderingar kan vi göra mer”, säger Laura Saarinen, verkställande direktör för Lilja the Label. 

Genom att lansera skräpsamlingsutmaningen liljapicking samtidigt som samarbetet med Stiftelsen började har Lilja the Label kunnat uppmärksamma sina kunder om naturens välbefinnande. Företaget har omvandlat sina produktförpackningar till en uppsamlingspåse, som när den kommer till kunden utmanar denne att bege sig ut i sin lokala natur och plocka påsen full med skräp som inte hör hemma där. Lilja the Label donerar 1€ för varje beställning till John Nurminens Stiftelse. För varje deltagande i liljapicking utmaningen fördubblas emellertid donationen. 

”Vi är omgivna av en underbar, unik natur här i norr som vi kan njuta av året runt. För att klä sig i baddräkt behöver man inte resa långt. På Östersjöns stränder är det möjligt för vinterbadande, på sommaren kan man sola sig och på hösten till exempel surfa. Att röra sig i den lokala naturen är också en miljöåtgärd jämfört med utlandsresor”, säger Saarinen. 

Lilja the Label Laura Saarinen kuva
Laura Saarinen, verkställande direktör, Lilja the Label Oy

Att arbeta för att rädda Östersjön är samarbete och åtgärder. Verkställande direktör Laura Saarinen beskriver vad företagsparterskapet med John Nurminens Stiftelse betyder för dem:

”När det gäller ansvar, lokal natur och att njuta av vattendrag är det utan tvekan en hederssak för Lilja the Label att stå bakom John Nurminens Stiftelse.” 


vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.

Sök