Materialbank

Materiaalipankista löydät tietoa meistä, hyödyllisiä linkkejä sekä sisältövinkkejä viestintäkäyttöön.

JOHN NURMISEN SÄÄTIÖ

Tavoitteenamme on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Toteutamme tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistamme, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville. Meitä säätiöläisiä yhdistää rakkaus mereen, sekä vahva usko siihen, että mikään ei ole mahdotonta. Työtämme ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. Olemme riippumaton: työtämme ohjaa vain ja ainoastaan Itämeren etu.

Olemme käynnistäneet yli 30 Puhdas Itämeri -hanketta, joista 21 on saatu valmiiksi. Hankkeissa vähennetään meren ravinnekuormitusta ja ympäristöriskejä. Pelkästään Pietarin jätevesien puhdistuksella ja Laukaanjoen lannoitetehtaan päästöjä vähentämällä Suomenlahden vuotuista rehevöittävää fosforikuormaa on yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa onnistuttu pienentämään jopa 75 prosenttia.

Säätiömme on myös palkittu tiedon välittäjä ja merellisen kulttuurisisällön tuottaja. Olemme julkaisseet noin 40 meren tarinoista kertovaa kirjaa, järjestäneet lukuisia näyttelyitä ja tapahtumia sekä luoneet yhdessä merimuseoiden kanssa merellisen kulttuurin aarreaitan, Loki-verkkopalvelun.

Haluamme kertoa meren tarinaa: meren, joka toimii meille suomalaisille siltana maailmaan. Meren tarinan ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää myös suojella. Toimintamme monimuotoisuus tekee meistä ainutlaatuisen: työskentelemme Itämeren hyväksi yli sukupolvien.

KUVAPANKKI

Kuvituskuvia löytyy mediapankistamme. Salasana on ”jns”

HUOM! Liitäthän kuvan yhteyteen aina tiedon kuvaajasta, mikäli se on ilmoitettu kuvan yhteydessä. Kiitos!

LINKKI- JA SISÄLTÖVINKKEJÄ VIESTINTÄKÄYTTÖÖN

JOHN NURMISEN SÄÄTIÖ & PUHDAS ITÄMERI SOMESSA

Facebook: @johnnurmisensaatio
Instagram: @johnnurmisensaatio
Twitter: @jnurmisensaatio

Logot

Katso myös graafinen ohjeisto

Suomi

Englanti

Ruotsi

KYSYTTÄVÄÄ?

Erkki Salo
Varainhankintajohtaja
+358 (0)40 728 1859
erkki.salo(at)jnfoundation.fi

Ari Rytkönen
Yritysvarainhankkija
+358 (0)50 476 8321
ari.rytkonen@jnfoundation.fi

Tuula Putkinen
Viestintäjohtaja
+358 (0)400 907 809
tuula.putkinen(at)jnfoundation.fi

Oona Lavonsalo
Tiedottaja
+358 (0)50 434 4879
oona.lavonsalo(at)jnfoundation.fi

Muut yhteystiedot