06.05.2019

Tervetuloa siivoustalkoisiin!

John Nurmisen Säätiö järjestää keskiviikkona 22.5.2019 klo 12.00-15.30 siivoustalkoot kansainvälisen luonnon monimuotoisuuden päivän kunniaksi.

Vuosittain 22. toukokuuta vietettävän luonnon monimuotoisuuden päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta sekä tehdä tutuksi ympäristönsuojelua. Yksi hyvä keino suojella ympäristöä, on huolehtia sen siisteydestä!

Talkoissa siivotaan Hakaniemen ja sen ympäristön yleisiä alueita, kuten puistoja ja rantoja. Kokoonnumme Hakaniemen torilla klo 12.00 Arena Center Hakaniemen luona (Jaffa Station, Sörnäisten rantatie 2), jossa osallistujille jaetaan pihdit ja roskasäkit. Otathan omat hanskat mukaan!

Roskat tulee poimia aina pihdeillä ja roskia kerätessäsi on varottava niiden joukossa olevia teräviä esineitä kuten lasinsirpaleita ja huumeneuloja. Neuloja ei saa laittaa suojaamattomina roska-astioihin tai roskapusseihin, jotta ne eivät pistä ketään säkkejä kerätessä. Vaarallinen jäte on muistettava lajitella erikseen. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta.

Välineet ja roskat palautetaan lähtöpaikalle 15.30 mennessä.

Pyydämme sitovia ilmoittautumisia 12.5. mennessä osoitteessa: http://bit.ly/2ZTfdqT

Lämpimästi tervetuloa mukaan siivousjengiin!

Lisätietoja

Jenni Blomqvist
Projektikoordinaattori
jenni.blomqvist (at) jnfoundation.fi
+358 40 6540 609

Aiheeseen liittyvää