Testamenttilahjoitus

Jätä perinnöksi puhdas Itämeri

Läheistesi ja rakkaittesi lisäksi voit muistaa testamentissasi Itämerta. John Nurmisen Säätiöllä on pitkät perinteet suomalaisen merihistorian ja -kulttuurin vaalimisessa sekä Itämeren suojelutyössä. Teemme töitä Itämeren pelastamiseksi ja sen tarinan säilyttämiseksi tuleville sukupolville ja olemme luotettava taho, jos harkitset omaisuutesi testamenttaamista hyvään tarkoitukseen.

Tilaa maksuton testamenttiopas ja tutustu siihen rauhassa kotonasi.  Saat lisätietoa testamentin laatimisesta ja John Nurmisen Säätiön työstä testamenttioppaastamme, jonka voit tilata klikkaamalla tästä. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. John Nurmisen Säätiö ei voi edunsaajana tarjota juridista apua testamentin laatimiseen.

Ohjeita sekä lakiasiantuntijan neuvoja testamenttilahjoittamisesta löydät myös  Hyvä Testamentti -kampanjasta, jossa John Nurmisen Säätiö on mukana Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n (VaLa ry) jäsenenä.

Testamenttilahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä varainhankintajohtaja Erkki Saloon, erkki.salo (at) jnfoundation.fi tai puh +358 (0)40 728 1859.

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiömme toimintaa rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla.

Tilaa John Nurmisen Säätiön testamenttiopas