29.04.2020

Tokmanni ja John Nurmisen Säätiö yhteistyöhön – Tavoitteena edistää Itämeren suojelutyötä Pisaran avulla

Tokmanni ja Itämeren ja sen perinnön suojeluun keskittynyt John Nurmisen Säätiö ovat solmineet yhteistyön, jonka myötä Tokmanni lahjoittaa jokaisesta kuluvan vuoden 1. toukokuuta – 30. elokuuta myymästään Pisara-tuotteesta viisi senttiä säätiön kautta Itämeren suojeluun.

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä, ja sen vakavin ympäristöongelma on rehevöityminen. Pisara – Itämeren puolesta -nimellä kulkeva yhteistyö tuo Itämeren tilaa ja suojelutyötä näkyväksi sekä tarjoaa konkreettisen keinon osallistua Itämeren suojeluun.

”Tokmanni tekee tärkeää työtä ilmastoasioissa ja työskentelee sloganinsa mukaisesti fiksun ostamisen puolesta. Yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa voimme tarjota sekä meille että asiakkaillemme fiksun ja näkyvän tavan pitää Itämerestä huolta. Kutsummekin kaikki mukaan auttamaan Itämerta”, Tokmannin vastuullisuuspäällikkö Emilia Koski kertoo.

Yhteistyön avulla kertyvä lahjoitus tullaan ohjaamaan John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeisiin. Hankkeiden avulla vähennetään Itämereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä.

”Toimia Itämeren hyväksi tarvitaan edelleen. Toivoa onneksi on ja meillä on käytössämme monia tutkitusti tehokkaita keinoja, joilla Itämeren rehevöitymistä voidaan hillitä. Kartoitamme jatkuvasti myös uusia tapoja suojella rakasta mertamme. Tokmannin lahjoituksen avulla saamme lisäpontta työllemme. Lisäksi voimme tämän yhteistyön avulla levittää tietoa Itämeren suojelusta ja meren tilasta entistä laajemmalle yleisölle”, John Nurmisen Säätiön asiamies Annamari Arrakoski-Engardt kertoo.

Monipuolinen Pisara sopii asiakkaille ja yhteistyöhön

Yhteistyössä näkyvästi esillä oleva Pisara on Tokmannin viime syksynä markkinoille tuoma oma, kauneuteen ja puhtauteen keskittynyt tuotemerkki. Merkin tuotevalikoimissa on toistasataa ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon liittyvää tuotetta suihkusaippuoista käsipyyhkeisiin ja kosteusvoiteista jalkakylpysuolaan.

”Pisaran tuotteet ovat ajankohtaisia ja erittäin hyvin suomalaisten kuluttajien toiveet ja tarpeet huomioivia. Pisara on jo nykyisellään ilahduttavan suosittu ja sen valikoima erittäin kattava, joten merkki sopii siksikin loistavasti mukaan Itämeren hyväksi tehtävään yhteistyöhön”, teknokemian ostoryhmäpäällikkö Mikko Keskitalo Tokmannilta kertoo.

Tokmanni kertoo Pisara – Itämeren puolesta -yhteistyöstä aktiivisesti muun muassa myymälöissään, mainoksissaan, verkkosivuillaan ja sosiaalisen median kanavissaan. Lisätietoa kampanjasta löytyy kampanjasivulta www.tokmanni.fi/itamerenpuolesta.

Lisätietoja

Emilia Koski
vastuullisuuspäällikkö
Tokmanni
puh. 020 728 6529
emilia.koski(at)tokmanni.fi

Mikko Keskitalo
ostoryhmäpäällikkö, teknokemia
Tokmanni
puh. 020 728 7662
mikko.keskitalo(at)tokmanni.fi

Annamari Arrakoski-Engardt
asiamies
John Nurmisen Säätiö
puh. 0400 477 878
annamari.arrakoski-engardt(at)jnfoundation.fi

John Nurmisen Säätiö
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedonvälittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus. www.johnnurmisensaatio.fi

Tokmanni
Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3 700 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Lähes 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2019 Tokmannin liikevaihto oli 944,3 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Tokmanni_Pisara

Tokmanni_Pisara

Aiheeseen liittyvää