14.12.2021

Haemme merta rakastavaan joukkoomme viestinnän asiantuntijaa

Olet monipuolinen ja kokenut viestinnän asiantuntija, jonka kekseliäs ja positiivinen ote tempaa muut mukaansa. Hallitset viestinnän eri kanavat, mediakentän sekä osaat järjestää kiinnostavia tilaisuuksia. Omaat kannustavan ja yhteistyökykyisen otteen, joka ei ole pois systemaattisesta ja tuloksellisesta viestinnän tekemisestä. Olet oma-aloitteinen, kiinnostunut ottamaan vastuuta ja kasvamaan roolissasi. Kaiken lisäksi sinulla on vahva kiinnostus Itämerta kohtaan. Jos tunnistit itsesi, niin hae joukkoomme vahvistamaan säätiön viestintätiimiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä inspiroivassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa on pienen organisaation välitön ilmapiiri. Viestinnän asiantuntijana toteutat säätiön viestinnän strategisia tavoitteita sekä osallistut aktiivisesti säätiön varainhankinnan ja sidosryhmäviestinnän toimeenpanemiseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Työssäsi raportoit viestintäjohtajalle.

Toivomme sinulta viestinnän / markkinoinnin ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään 5-vuoden työkokemusta viestinnän työtehtävistä sekä näyttöä vaativien projektien läpiviemisestä. Tehtävä vaatii osaamista myös erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Odotamme, että olet sujuva verkottuja ja ymmärrät kuinka tehdään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää. Toivomme sinun olevan kekseliäs sosiaalisen median osaaja ja ymmärtävän myös digitaalisen markkinoinnin lainalaisuuksia. Edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toimipaikka on Helsinki.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä Itämeren ja sen perinnön puolesta!

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV viestintäjohtaja Elina Lehtiselle elina.lehtinen (at) jnfoundation.fi viimeistään 9.1.2022. Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut Elina Lehtiselle numeroon 040 8340465 ma 3.1.2022 klo 13-15 välillä.

Täytämme paikan mahdollisimman pian, ja toivomme sinun aloittavan joukossamme viimeistään maaliskuussa 2022.

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta ja sen kulttuuria
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedon välittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön merenpelastustoimet vähentävät mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä.
www.johnnurmisensaatio.fi

Kuva: Lasse Hendriks
Kuva: Lasse Hendriks

Aiheeseen liittyvää