Bemärkelsedagsinsamling för företag

Företagets jubileum närmar sig och donationsobjektet saknas? Ge företagets bemärkelsedagsdonation till det viktiga arbetet för skyddet av Östersjön som ger resultat.

Ditt företag kan göra en bemärkelsedagsdonation till John Nurminens Stiftelse till exempel för att fira jubileumsår, sommarfester, lillajulsfester, personalens tjänstgöringsår eller andra viktiga händelser. Bemärkelsedagsinsamlingen är en utmärkt möjlighet att uppmuntra personalen att delta i arbetet för att skydda Östersjön. Ditt företag kan till exempel lova att ge en euro för varje euro som personalen ger.

Det är enkelt att ordna en bemärkelsedagsinsamling för företaget. Du kan be om att hyllningarna riktas till John Nurminens Stiftelse genom att i samband med inbjudan ange uppgifterna för insamlingskontot och ett eget meddelande.

Kontonummer: FI06 1214 3000 1122 96

Betalningsmottagare: John Nurminens Stiftelse

Meddelande: Önskat meddelande (t.ex. Företag Oy Ab 10 år)

Du kan meddela om bemärkelsedagen genom att fylla i uppgifterna nedan. Vi skickar en lista på namnen på donatorerna samt det totala beloppet för insamlingen vid överenskommen tidpunkt. Du kan meddela övriga önskemål i fältet för tilläggsuppgifter på blanketten för kontaktuppgifter.

Besök också stiftelsens webbplats puhdasmeri.fi. På webbplatsen kan du rädda en bit av Östersjön i ditt företags namn. Du kan också skapa ett Team och uppmana dem som deltar på evenemanget att rädda sina egna bitar av Östersjön. Det totala donationsbeloppet samlas i ditt företags Teams namn. Tillsammans bidrar ni till skyddet av Östersjön och dess värdefulla kulturarv. Vi räddar Östersjön bit för bit – tillsammans.

  • Kontaktinformation

  • Bemärkelsedagens uppgifter

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ