Hyppää sisältöön

Tee yrityslahjoitus

Tukemalla John Nurmisen Säätiötä yrityksenne on mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista työtä Itämeren pelastamiseksi. Tutustu monipuolisiin tapoihin tukea työtämme. 

Valitse sopivin tapa olla mukana

Kertalahjoitus

Lahjoittamalla autat pelastamaan Itämeren.

Yrityskummi

Yrityskummina tuet säännöllisenä lahjoittajana työtämme Itämeren pelastamiseksi.

Yrityskumppani

Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastaminen on vahvasti ajankohtainen tapa toteuttaa yrityksen ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. 

Tytöt kalliolla. Auta pelastamaan Itämeri kyltit.

Tee yrityksen joululahjoitus

Anna sidosryhmillesi ja asiakkaillesi aineeton lahja. Lahjoita Itämerelle. Saat käyttöösi kattavan viestintäpaketin lahjoituksesta viestimiseen.

Voit tehdä lahjoituksen myös suoraan Säätiön tilille: FI06 1214 3000 1122 96

Mihin lahjoitukseni käytetään?

Meriluonnon suojeluun

Teemme konkreettista työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Parannamme Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä sekä suojelemme Itämeren biodiversiteettiä.

ikoni, jossa kädet ympäröivät vesipisaraa

Itämeritietoisuuden lisäämiseen

Toteutamme monipuolista merikulttuurityötä. Meren merkityksen ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää suojella.

ikoni, jossa kädet pitelevät vesipisaraa

Vaikuttamistyöhön

Vaikutamme Itämeren parhaaksi yhteiskunnassa. Kannustamme kaikkia toimiin Itämeren suojelemiseksi, vaikutamme päättäjiin sekä tuomme aktiivisesti tehokkaita Itämeren suojelukeinoja eri toimijoiden käytettäväksi.

Lisätietoa yritysyhteistyöstä

vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.

Haku