Hyppää sisältöön
Etusivu
Yrityksille
Yritysyhteistyö

Yritysyhteis­­­­­­työ

Haluatko olla mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville? Oletko kiinnostunut vahvistamaan ympäristövastuullisuutta osana toimintaasi? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää yrityksellesi sopivasta yhteistyömuodosta.

Majakkasaari

Miksi ryhtyä yritysyhteis­työhön?

Itämeren ja sen perinnön pelastaminen on yrityksille ajankohtainen tapa toteuttaa ympäristö- ja yhteiskuntavastuuta. Tukemalla John Nurmisen Säätiön työtä yrityksesi on mukana tekemässä tuloksellista ja kohdennettua meriympäristötyötä sekä varmistamassa, että meren tarinat siirtyvät myös tuleville sukupolville. 

Poika kävelee Itämeren kallioilla.

Valitse sopivin tapa olla mukana

Kertalahjoitus

Valitse lahjoitussumma.

Yrityskummi

Pienemmille yrityksille suunnattu Yrityskummius on tehokas tapa toteuttaa ympäristövastuuta sekä tukea arvokasta työtämme Itämeren hyväksi.

Yrityskumppani

Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastaminen on vahvasti ajankohtainen tapa toteuttaa yrityksen ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. 

Vedenalainen maisema ja auringonsäteet

Lataa Itämeri-opas työsi tueksi

Teimme sinulle oppaan matkallesi kohti Itämeri-vastuullisempaa toimintaa. Oppaan avulla perehdyt Itämereen ja ilmastonmuutokseen, saat ideoita yrityksesi ympäristövastuullisuuteen ja opit lisää vastuullisuustrendeistä.

Yritysyhteistyökokemuksia

Saaristo
Sivu
Vastuullisuus on Orionissa tekoja
Sivu
Vastuullisuus on Tokmannin strategian ytimessä
Kesäinen Itämerimaisema
Sivu
Vastuullisuus on Lilja the Labelille tuotekehitys­valintoja

Ilmoita yrityksesi mukaan Itämeripäivään

Aktivoi yrityksesi henkilöstö tai sidosryhmät. Itämeripäivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja ja lupauksia sen hyväksi. 

Mihin lahjoitukseni käytetään?

Meriluonnon suojeluun

Teemme konkreettista työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Parannamme Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä sekä suojelemme Itämeren biodiversiteettiä.

ikoni, jossa kädet ympäröivät vesipisaraa

Itämeri-tietoisuuden lisäämiseen

Toteutamme monipuolista merikulttuurityötä. Meren merkityksen ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää suojella.

ikoni, jossa kädet pitelevät vesipisaraa

Vaikuttamistyöhön

Vaikutamme Itämeren parhaaksi yhteiskunnassa. Kannustamme kaikkia toimiin Itämeren suojelemiseksi, vaikutamme päättäjiin sekä tuomme aktiivisesti tehokkaita Itämeren suojelukeinoja eri toimijoiden käytettäväksi.

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.

Haku