Yritysyhteistyön periaatteet

Kumppanuuksiemme periaatteet

Itämeren ja sen perinnön pelastaminen on yrityksille ajankohtainen tapa toteuttaa ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. Tukemalla John Nurmisen Säätiötä kumppaninamme olet mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista Itämeren suojelutyötä, nostamassa Itämeri-tietoisuutta, vaikuttamassa yhteiskunnallisesti sekä varmistamassa, että meren tarinat siirtyvät myös tuleville sukupolville.

Keiden kanssa teemme yhteistyötä?

Kutsumme kumppaneiksemme ja teemme yhteistyötä monien eri toimialoja edustavien yritysten ja yhteisöjen kanssa, jotka toimivat vastuullisesti ja haluavat edistää Itämeren ja sen perinnön parasta.

Yritysten ja yhteisöjen tuki ovat avainroolissa siinä, että säätiö voi toteuttaa konkreettisia ja tuloksellisia Itämeren suojelun ja kulttuuriperinnön vaalimisen toimenpiteitä. Olemme myös mukana yhteistyökampanjoissa ja -verkostoissa, jotka tuovat säätiölle lisää tunnettuutta sekä uusia kumppanuuksia. Monissa hankkeissamme toteutetaan hanketason yhteistyötä valittujen yritysten ja toimijoiden kanssa.

Mitä odotamme kumppaneiltamme?

Toivomme, että yhteistyökumppanimme ovat omassa toiminnassaan sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Tunnistamme, että meillä kaikilla on varaa tehdä parannuksia oman toimintamme ja yhteiskunnallisen käden- ja jalanjälkemme suhteen. Yhdessä voimme keskustella liiketoiminnan vaikutuksista Itämeren tilaan ja ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Joissakin tapauksissa käymme kumppaneiden kanssa vuoropuhelua yhteistyön edellytyksistä ymmärtääksemme paremmin toimialan haasteet ja ympäristövaikutukset, esimerkiksi jos kumppanimme edustaa elinkeinoa, jonka kuormitus koko meriekosysteemin kannalta ei ole merkittävä, mutta paikallisesti ympäristövaikutus on haitallinen.

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

Ari Rytkönen

Ari Rytkönen

Yritysvarainhankinnan päällikkö
+358 (0)50 476 8321
Mari Laakso

Mari Laakso

Yritysvarainhankkija
+358 (0)50 389 8226

Ota yhteyttä