Hyppää sisältöön
Etusivu
Yrityksille
Yritysyhteistyön periaatteet

Yritysyhteistyön periaatteet

Itämeren pelastaminen on yrityksille ajankohtainen tapa toteuttaa vastuullisuutta. Tukemalla John Nurmisen Säätiön työtä kumppaninamme olet mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista Itämeren suojelutyötä, nostamassa Itämeri-tietoisuutta, vaikuttamassa yhteiskunnallisesti sekä varmistamassa, että meren tarinat siirtyvät myös tuleville sukupolville. 

Kenen kanssa teemme yhteistyötä?

Toivomme kumppaneiksemme monia eri toimialoja edustavia yrityksiä ja yhteisöjä, jotka toimivat vastuullisesti ja haluavat edistää Itämeren ja sen perinnön parasta. 

Yritysten ja yhteisöjen tuki on avainroolissa siinä, että säätiö voi toteuttaa konkreettisia ja tuloksellisia Itämeren suojelun ja kulttuuriperinnön vaalimisen toimenpiteitä. Olemme myös mukana yhteistyökampanjoissa ja -verkostoissa, jotka tuovat säätiölle lisää tunnettuutta sekä uusia kumppanuuksia. Monissa hankkeissamme toteutetaan hanketason yhteistyötä valittujen yritysten ja toimijoiden kanssa. 

Mitä odotamme kumppaneiltamme?

Toivomme, että yhteistyökumppanimme ovat omassa toiminnassaan sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Tunnistamme, että meillä kaikilla on mahdollisuus kehittää omaa toimintaamme sen ympäristöön ja yhteiskuntaan jättämän jäljen suhteen. Yhdessä voimme nostaa liiketoiminnan vaikutukset Itämeren tilaan ja ympäristöön ja yhteiskuntaan. 

Käymme tarvittaessa kumppaneiden kanssa vuoropuhelua yhteistyön edellytyksistä ymmärtääksemme paremmin heidän toimialansa haasteet ja ympäristövaikutukset. Tämä vuoropuhelu on tärkeä tilanteissa, joissa mahdollinen kumppanimme edustaa elinkeinoa, jonka kuormitus koko meriekosysteemin kannalta ei ole merkittävä, mutta paikallisesti toiminnan ympäristövaikutus on haitallinen. 

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.
Etusivu
Yrityksille
Yritysyhteistyön periaatteet
Etusivu
Yrityksille
Yritysyhteistyön periaatteet

Haku