Yrityksille

Haluatko olla mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville? Oletko kiinnostunut vahvistamaan ympäristövastuullisuutta osana toimintaasi?

Itämeren ja sen perinnön pelastaminen on yrityksille ajankohtainen tapa toteuttaa ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. Tukemalla John Nurmisen Säätiötä yrityksesi on mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista Itämeren suojelutyötä sekä varmistamassa, että meren tarinat siirtyvät myös tuleville sukupolville. Tutustu monipuolisiin tapoihin osallistua työhömme ja ota yhteyttä meihin, niin keskustellaan lisää.

Itämeri tarvitsee lahjoja. Minä en.
Tee nyt yrityksesi joululahjoitus John Nurmisen Säätiölle – Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Tukijana yrityksesi saa käyttöönsä viestintämateriaalit, joilla voitte kertoa lahjoituksesta sidosryhmillenne.
Lahjoita ja osallistu : www.johnnurmisensaatio.fi/joulu.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö

Tuotemyyntiyhteistyö on luonteva tapa yhdistää ekologisten ja kestävien tuotteiden tai palveluiden myynti Itämeren suojeluun ja merikulttuuriin.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyöstä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Säätiön bränditunnisteet ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä (ml. nimi, logo ja tunnisteet) ja niitä saa hyödyntää tuotemyyntiyhteistyössä erikseen sopien.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Muut tukimuodot

Yrityksesi tai yhteisösi voi olla mukana Itämeren suojelutyössä ja merikulttuuritoiminnassa myös pro bono -työtä lahjoittamalla, laitteisto- ja välinelahjoituksilla sekä mediatilalahjoituksilla.

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

Erkki Salo

Erkki Salo

Varainhankintajohtaja
+358 (0)40 728 1859
Ari Rytkönen

Ari Rytkönen

Yritysvarainhankinnan päällikkö
+358 (0)50 476 8321

Ota yhteyttä