Yrityskumppanuus

Itämeren ja sen kulttuuriperinnön pelastaminen tuleville sukupolville on vahvasti ajankohtainen tapa toteuttaa yrityksen ympäristötyötä ja yhteiskuntavastuuta. Tarkoittaapa Itämeri ajatuksissasi luonto- tai kulttuuriympäristöä, se on erittäin merkityksellinen teema ja puhuttelee niin meitä suomalaisia kuin kaikkia muitakin pohjoiseurooppalaisia ihmisiä.

Ryhtymällä John Nurmisen Säätiön yrityskumppaniksi on yrityksesi tai yhteisösi mukana tekemässä konkreettista ja tuloksellista meriympäristötyötä ja varmistamassa, että Itämeren perintö siirtyy myös tuleville sukupolville.

Yhteistyömme myötä saat tietoa Itämerestä, meriympäristöhankkeistamme, katsauksia Itämeren kiehtoviin tarinoihin sekä löydät suuren joukon samat arvot jakavia ihmisiä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityskumppanuus John Nurmisen Säätiön kanssa on oiva tapa osallistua konkreettiseen työhön Itämeren pelastamiseksi ja haluttaessa osallistaa siihen myös koko oma tiimi tai koko henkilöstö.

Oletko omistajana tai johtajana pohtinut yrityksesi strategiaa, ympäristöjärjestelmää tai -sertifiointia ja haluaisit toteuttaa ympäristö- ja yritysvastuuta käytännöllisesti, luontevana osana toimintaanne? Haluatko tuotevastuullisena nähdä tuoteryhmäsi tai brändisi mahdollistavan tuloksellista ja konkreettista ympäristötyötä ja näkyviä tuloksia sekä kertoa tästä asiakkaillesi ja muille sidosryhmillesi? Etsitkö vastuullisuuspäällikkönä tuloksia aikaansaavaa, suomalaista ympäristötoimijaa ympäristövastuukumppaniksenne?    

John Nurmisen Säätiön kumppanina olet näkyvästi mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville. Itämeri ja sen merkitys on vahva ja ajankohtainen teema kaikille suomalaisille ja pohjoiseurooppalaisille. Yrityskumppaninamme olet heti mukana parantamassa Itämeren tilaa kohdennetusti ja kustannustehokkaasti sekä välittämässä kanssamme meren tarinaa uusille sukupolville.   

Yrityskumppanina olet lähellä John Nurmisen Säätiön käytännön työtä ja saat kattavat tiedot toiminnasta, tuloksista ja varojen käytöstä. Tietoa toiminnastamme saat verkkosivuilta, vuosikertomuksesta, uutiskirjeistä sekä kaksi kertaa vuodessa tukijoillemme lähetettävästä tukijaraportista.

Yrityskumppanina saat käyttöösi myös säätiön laajat media- ja materiaalipankit. Pankit tarjoavat viestintäsi ja markkinointisi käyttöön mm. Itämerellistä kuvastoa, videoita, tukijamateriaaleja, valmiita Itämeri-vinkkejä sosiaalista mediaanne varten ja tukijabannereita sähköpostissa käytettäväksi. Materiaaleja voit erikseen sopien hyödyntää niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässäsi. Yhteistyön laajuudesta riippuen voimme sopia myös kattavammista, räätälöidyistä yhteistyömuodoista. Näitä ovat mm. henkilöstön osallistaminen, säätiön puheenvuoro henkilöstö- tai sidosryhmätilaisuuksissa, yhteistyöuutinen tai tiedote. Samoin voimme sopia säätiön bränditunnisteiden käytöstä yrityksesi vastuullisuusviestinnässä tai osana erikseen sovittujen tuotteidesi/palveluidesi markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyötä.

Yrityskumppanit voivat näkyä John Nurmisen Säätiön tiedotuksessa ja verkkosivuilla eri tavoin – sovitun yhteistyön laajuudesta riippuen. Kaikki yli 1000 euron kertalahjoituksen tehneet yritykset näkyvät vuoden ajan niin verkkosivuilla kuin kyseisen vuoden vuosikertomuksessakin. Yli 5 000 euron tukijat saavat vastaavasti logonsa säätiön verkkosivuille ja vuosikertomukseen. 10 000 € lahjoituksesta alkaen voimme sopia laajemmasta viestinnällisestä yhteistyöstä säätiön Avainkumppanina.

Säätiön Pääkumppanuus on pitkäaikainen sitoumus (3 vuotta tai toistaiseksi) ja suuruudeltaan vähintään 50 000 euroa vuodessa. Pääkumppanuus mahdollistaa räätälöityjä, laajempia yhteistyömuotoja mm. yhteisen räätälöidyn viestintäsuunnitelman ja yhteistyötapahtumien isännöinnin.

Päätukijamme ovat tällä hetkellä: Supercell, Fortum, Orion, Nokia, Roschier, Ålandsbanken ja Sanoma Media Finland.

Valitse sinulle paras tapa tukea John Nurmisen Säätiön työtä:

  • Lahjoita Itämeren pelastamiseen ja merikulttuurityöhön
  • Lahjoita markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyön avulla
  • Lahjoita osaamistasi
  • Lahjoita laitteistoja ja välineitä hankkeisiimme
  • Lahjoita näkyvyyttä mediassasi
  • Toteuta kassapyörityskampanja
  • Yrityksen merkkipäiväkeräys

Lahjoittaminen

Yrityksille

John Nurmisen Säätiölle voi tehdä lahjoituksen tilisiirtona seuraavilla tiedoilla:

SAAJA: John Nurmisen Säätiö
IBAN-NUMERO: FI06 1214 3000 1122 96
SWIFT: NDEAFIHH

Lahjoitusta varten on mahdollista myös tehdä lasku. Tässä tapauksessa otathan meihin yhteyttä.

Lahjoitusvaroilla toteutetaan konkreettisia ja tuloksellisia Itämeren suojeluhankkeita sekä välitetään Itämeren tarinoita tuleville sukupolville.

Lahjoituksen voi myös kohdentaa vain Itämeren suojelulle tai kulttuuritoiminnalle. Tässä tapauksessa ole meihin yhteydessä.

Yritykset voivat tehdä lahjoituksen myös säätiön puhdasmeri.fi -sivustolla. Lahjoitusalustan avulla lahjoituksesta on helppo viestiä sidosryhmille. Luomalla oman lahjoitustiimin, yritys voi kutsua myös asiakkaita tukijoiksi tai kerryttää tiimiin kokonaispottia pidemmältä ajalta. Tämä tukimuoto sopii erityisen hyvin pienempiin toistuviin lahjoituksiin.

Muut lahjoitustavat

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

Ari Rytkönen

Ari Rytkönen

Yritysvarainhankinnan päällikkö
+358 (0)50 476 8321
Mari Laakso

Mari Laakso

Yritysvarainhankkija
+358 (0)50 389 8226

Ota yhteyttä