Hoppa till innehåll

Företagspartnerskap

Att rädda Östersjön och dess arv är ett aktuellt sätt för företag att ta sitt miljö- och samhällsansvar. Genom att stödja John Nurminens Stiftelses arbete deltar ditt företag i ett verkningsfullt och målinriktat havsmiljöarbete och i att säkerställa att havets berättelser även förs vidare till kommande generationer

Genom att bli företagspartner till John Nurminens Stiftelse deltar ett företag eller en gemensakp i konkret och effektivt havsmiljöarbete och säkerställer att Östersjöns arv även förs vidare till kommande generationer.

Företagspartner kan få synlighet i Stiftelsens kommunikation på olika sätt beroende på omfattningen av det avtalade samarbetet.

  • Huvudpartnerskapet är långsiktigt och är värt minst 50 000 €/år
  • Nyckelpartnerskapet kan vara långsiktigt eller baserat på en engångsdonation och är värt minst 10 000 €
  • Förutom Huvud- och Nyckelpartneskapet kan företagsstöd vara mindre i värdet och kan även vara långsiktigt eller baserat på en engångsdonation.

Framgångsrikt arbete för att rädda Östersjön

Stödet kan vara i form av en årlig donation eller en engångsdonation. Donationen kan också struktureras med hjälp av marknadsförings- och produktförsäljningssamarbete, där supportern skänker en del av donationen utifrån försäljningen av den separat överenskomna produkten eller tjänsten. 

Erfarenheter av företagspartneskap

Saaristo
Sida
Hos Orion betyder ansvarsfullhet gärningar
Sida
Ansvarsfullhet är kärnan i Tokmannis strategi
Kesäinen Itämerimaisema
Sida
Ansvarstagande innebär produktutvecklingsval för Lilja the Label

Mer information om företagssamarbete

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Sök