Hyppää sisältöön
Etusivu
Yrityksille
Yrityksen vapaaehtoistyö

Yrityksen vapaaehtoistyö

Oletko järjestämässä yrityksesi vapaaehtoistyöpäivää ympäristön hyväksi tai kaipaatko vinkkejä työhyvinvoinnin edistämiseksi? Olemme laatineet ideapaketin inspiraatioksi ja avuksi kestävän sekä virkistävän tapahtuman järjestämiseksi. Samalla tuet ainutlaatuisen meriympäristömme säilymistä. Ideat pääset lataamaan alla olevalla lomakkeella. Toivottavasti ne tarjoavat sinulle hyödyllistä sisältöä tuleviin suunnitelmiinne!

Tilaa vinkit vapaaehtoistyöpäivään ja työhyvinvointiin.

Lataa talteen vinkit ja toteuta ikimuistoinen päivä Itämerta ja meriluontoamme huomioiden.

Vapaaehtoistyö ympäristön hyväksi – miten innostaa henkilöstö mukaan?

Jokainen voi suojella Itämerta. Yrityksen vapaaehtoistyö sekä henkilökunnalle ja muille sidosryhmille järjestetyt Itämeri-aiheiset tapahtumat ja tempaukset ovat hyvä tilaisuus toimia ympäristön hyväksi ja toteuttaa ympäristövastuuta. Parhaimmillaan tapahtumat innostavat osallistujia toimimaan itämerivastuullisesti myös arjessa.

Itämeren pelastaminen vaatii meren rehevöitymisen vähentämistä, meriluonnon suojelua ja meren merkityksestä viestimistä. Itämerta voi suojella monin eri tavoin kuten rantoja siivoamalla, liikkumalla Itämeren hyväksi tai osallistumalla Itämeripäivään. Mikä innostaa eniten juuri sinun yrityksesi henkilöstöä? Miten juuri sinun yrityksesi voi olla edelläkävijä Itämeren pelastamisessa?

Tykypäivä tulossa? Ideoimme mielellämme kanssasi lisää Itämeri ystävällisiä työhyvinvointi-ideoita!

Työhyvinvointi osana yrityksen vastuullisuutta

Työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää sekä yksilön että organisaation näkökulmasta. Hyvinvoiva työntekijä on motivoituneempi, tuottavampi ja sitoutuneempi työpaikkaansa. Tämä heijastuu parempaan työilmapiiriin, vähentyneisiin sairauspoissaoloihin ja alhaisempaan vaihtuvuuteen. Organisaatiolle tämä tarkoittaa kustannussäästöjä ja parempaa kilpailukykyä. Lisäksi, kun työntekijöiden hyvinvointi on kunnossa, luovuus ja innovatiivisuus lisääntyvät, mikä edistää yrityksen kasvua ja kehitystä. Huolehtimalla työhyvinvoinnista luodaan kestävää ja inhimillistä työelämää, jossa jokainen voi kokea työnsä merkitykselliseksi ja palkitsevaksi.

Tykypäivä Itämeren äärellä antaa erityistä voimaa meren rauhoittavasta ja inspiroivasta vaikutuksesta. Itämeren kaunis ja vaihteleva maisema tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden irrottautua arjen kiireestä ja stressistä. Meren äänet ja tuoksut luovat luonnollisen ympäristön, joka edistää henkistä hyvinvointia ja luovuutta. Rantakävelyt, rauhoittuminen meren äärellä, merinäkymät ja läheisyys luontoon voivat parantaa mielialaa ja keskittymiskykyä, mikä lisää työssä jaksamista ja tuottavuutta. Itämeren läheisyys tyhy päivänä tarjoaa ainutlaatuisen virkistysympäristön.

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.

Haku