Hoppa till innehåll

Ge en immateriell gåva
– rädda Östersjön

Östersjön är svårt eutrofierad, men den går fortfarande att rädda. Genom att ge en gåva bidrar du till att rädda Östersjön och dess arv för kommande generationer. Det är inte för sent.

Ge en julgåva som privatperson

Denna jul, ge en immateriell gåva till dina nära och kära: ge en julgåva till John Nurminens Stiftelse. Gör en engångsgåva eller rädda en bit av Östersjön från ett viktigt marint område för mottagaren. I orderbekräftelsen får du ett utskrivbart kort för din gåva som du kan ge i julklapp till dina nära och kära.

Ge en julgåvaeller

Rädda en bit av Östersjön

Tytöt kalliolla. Auta pelastamaan Itämeri kyltit.

John Nurminens Stiftelsens julkort: God jul!

Donera som företag

Ge dina intressenter eller personal en immateriell gåva och donera för att rädda Östersjön. Som företagssupporter får du tillgång till kommunikationsmaterial som du kan använda för att berätta för dina intressenter om din gåva.

Vi ber dig att anmäla din julgåva genom att använda formuläret nedan. Genom att skicka formuläret får du en e-faktura för din gåva och julgivarens kommunikationsmaterial. Vid behov kan du även göra en julgåva direkt till vårt insamlingskonto. Kontakta oss i så fall. Gåvor från julkampanjen går till John Nurminens Stiftelses verksamhet för att rädda Östersjön och dess arv.

Gåvans belopp

Företagsinformation

Kontaktuppgifter

De personuppgifter som samlas in på blanketten behandlas enligt dataskyddsbeskrivningen för John Nurminens Stiftelses kund- och sponsorregister. Läs dataskyddsbeskrivningenhär.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta oss

Sök