Lahjoittamalla tänä jouluna John Nurmisen Säätiön toiminnan hyväksi, yrityksenne on mukana Itämeren ja sen perinnön pelastamisessa.

Kuten viime kesänä kaikki näimme, Itämeri on pahasti rehevöitynyt ja voi huonosti. Sen pelastaminen ei kuitenkaan ole vielä myöhäistä, mutta toimilla on kiire.

Tukijayrityksenä saatte vastineeksi erilaisia materiaaleja, joilla voitte viestiä lahjoituksestanne sidosryhmille. Materiaalit saatte käyttöönne ilmoittautumalla mukaan keräykseen tämän sivun lopussa.

Yrityksenne näkyy myös verkkosivuillamme osana joululahjoittajien joukkoa.

ANNA LAHJA ITÄMERELLE

John Nurmisen Säätiön joululahjoittajana yrityksesi saa käyttöön:

• sähköisen joulukortin

• bannerin yrityksesi verkkosivulle/
sosiaaliseen mediaan

• sähköpostiallekirjoituksen

• kokoamme myös verkkosivuillemme listan
kaikista joululahjoituksen tehneistä yrityksistä.

OHJEET JOULULAHJOITUKSEN TEKOON

Pyydämme yritystänne ilmoittamaan joululahjoituksesta oheisella lomakkeella. Lähettämällä lomakkeen saatte käyttöönne joululahjoittajien materiaalit. Joululahjoituksen voi tehdä suoraan keräystilille tai pyytämällä meiltä laskun. Joulukampanjan lahjoitukset kohdistuvat yleislahjoituksena John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren ja sen perinnön hyväksi.

Saaja: John Nurmisen Säätiö
Tilinumero: FI06 1214 3000 1122 96
Viesti: Joululahjoitus

Lahjoittaja-asiakaspalvelu palvelee ma 23.12. klo 12 asti ja palaa ma 30.12.2019. Tällä välin saapuneet osallistumisilmoittautumiset käsitellään ja laskutetaan ma 30.1.2019.

YHTEYDENOTOT JOULULAHJOITUKSIIN LIITTYEN:

Ari Rytkönen
ari.rytkonen(at)jnfoundation.fi
+358 (0)50 476 8321

LAHJOITA YKSITYISHENKILÖNÄ

Tee joululahjoitus osoitteessa www.johnnurmisensaatio.fi/joululahjoitus. Kiitoksena lahjoituksestasi, saat käyttöösi sähköisen joulukortin, jolla voit muistaa lähimmäistäsi.

VIELÄ EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ.

Joulu­lahjoittajat 2019