LAHJOITA JOULUNA JOHN NURMISEN SÄÄTIÖLLE JA OLET MUKANA PELASTAMASSA ITÄMERTA JA SEN PERINTÖÄ

Itämeri on talvisin kaunis, rujo, karu ja ainutlaatuinen. Mutta jo aivan liian pitkään se on ollut myös sairas, rehevöitynyt ja saastunut. Itämeren suurin ongelma on rehevöityminen ja ilmaston lämpeneminen vaikeuttaa tilannetta entisestään. Meriluonnon monimuotoisuus on uhattuna ja merellinen kulttuuriperintömme on vaarassa kadota.

Tuloksellisilla ja kohdennetuilla toimilla Itämeri ja sen perintö on vielä pelastettavissa.  Toimilla on kiire, mutta vielä ei ole liian myöhäistä.

Anna tänä jouluna aineeton lahja, tee nyt joululahjoitus tai yrityslahjoitus John Nurmisen Säätiölle – Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Lahjan saajalle saat tulostettua kortin sekä diplomin. Yritystukijana yrityksesi saa käyttöön viestintämateriaalit, joilla voitte kertoa lahjoituksesta sidosryhmillenne.

 

ANNA AINEETON LAHJA ITÄMERELLE

John Nurmisen Säätiön joululahjoittajana yrityksenne saa käyttöön:

• sähköisen joulukortin

• tukijabannerin yrityksesi verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan

• joukon muita tukijamateriaaleja

• näkyvyyttä verkkosivuillamme, yhdessä muiden Itämeren tukijoiden kanssa

 

Esimerkkejä joulumateriaaleistamme yrityksille

 

ANNA AINEETON LAHJA – PALA ITÄMERTA YSTÄVÄLLESI

Pelasta pala Itämerta ja sen perintöä. Anna tänä jouluna aineeton lahja Itämerelle. Voit tehdä joululahjoituksen osoitteessa www.puhdasmeri.fi. Kiitoksena lahjoituksestasi saat käyttöösi joulukortin ja diplomin, jolla voit muistaa lähimmäistäsi.

puhdasmeri pelasta pala

OHJEET YRITYKSIEN JA YHTEISÖJEN JOULULAHJOITUKSEN TEKOON

Pyydämme sinua ilmoittamaan joululahjoituksesta oheisella lomakkeella. Lähettämällä lomakkeen saat käyttöösi joululahjoittajan viestintämateriaalit. Joululahjoituksen voit tehdä pyytämällä meiltä laskun tai maksamalla lahjoituksesi suoraan keräystilille. Lahjoittaessasi suoraan keräystilille* muista tulostaa tapahtumasta itsellesi tosite verkkopankistasi. Joulukampanjan lahjoitukset kohdistuvat John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren ja sen perinnön hyväksi.

*Saaja: John Nurmisen Säätiö
Tilinumero: FI06 1214 3000 1122 96
Viesti: Joululahjoitus

Lahjoittaja-asiakaspalvelu palvelee torstaihin 22.12. klo 12 asti ja palaa 27.12.2022. Tällä välin saapuneet osallistumisilmoittautumiset käsitellään ja laskutetaan ke 28.12.2022.

YRITYKSIÄ JA YHTEISÖJÄ JOULULAHJOITUKSISSA PALVELEE:

Ari Rytkönen
Yritysvarainhankinnan päällikkö
ari.rytkonen(at)jnfoundation.fi
+358 (0)50 476 8321

 

VIELÄ EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ.

Tule mukaan keräykseen. Täytä ensin yrityksesi tiedot. Voit sen jälkeen valita maksutavan (e-lasku tai suora tilisiirto). Saat lahjoituksestasi vahvistuksen ja materiaalilinkin sähköpostiisi.

Joulu­lahjoittajat 2021