Hoppa till innehåll
Framsidan
180km Swim – Two Way Gulf of Finland Crossing

180km Swim – Two Way Gulf of Finland Crossing

 

180 kilometriä uiden Helsingistä Tallinnaan ja takaisin. Tätä viestiuintia on lähdössä toteuttamaan ryhmä kokeneita maraton- ja jääuimareita heinä-elokuussa 2022. Viestiuinti suoritetaan kansainvälisillä maratonuintisäännöillä, ilman apuvälineitä ja tavallisessa uima-asussa, uimari kerrallaan uiden.

 

Suoritus on ensimmäinen maailmassa ja vastaa haastavuudeltaan viittä perättäistä Englannin kanaalin yliuintia. Suomenlahden yli yhdensuuntaisesti on aiemmin uinut vain yksi ihminen, viestijoukkueen jäsen Tuomas Kaario. Suoritukseen haastetta tuo Itämeren 17-asteinen veden lämpötila, pituus 180 kilometriä ja kesto noin 60 tuntia, jotka vaativat pitkäjänteistä valmistautumista ja suorituskykyä. Merenkäynti ja mahdollinen sinilevä tuovat myös omat haasteensa.

 

Uimalla yli ry:n viestijoukkueen tavoitteena on edistää avovesiuintia ja Itämeren suojelua. Viestijoukkue haluaa tuoda näkyvyyttä John Nurmisen säätiön työlle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Hyppää mukaan tiimiin lahjoittamalla valitsemasi summa Itämeren hyväksi. Lue lisää 180km Swim - Two Way Gulf of Finland crossing -projektista: https://www.uimallayli.fi/180km/

Tiimin lahjoitukset yhteensä:
0 €

Tiimille tehdyt lahjoitukset

Sök