Hoppa till innehåll
Framsidan
Hjälp Östersjön
Ge en gåva
Bemärkelsedagsinsamling

Bemärkelsedagsinsamling 

Fira din födelsedag, bröllopsdag, examen eller någon annan bemärkelsedag genom att starta en insamling för att rädda Östersjön. När du firar din bemärkelsedag kan du be gratulanterna att göra en donation till John Nurminens Stiftelse i stället för att ge dig gåvor. En immateriell gåva är ett bra sätt att stödja arbetet för att rädda Östersjön och dess arv.

Ruohosipulin kukkia kalliolla Itämeren rannalla

Meddela om bemärkelsedagsinsamlingen genom att fylla i uppgifterna nedan. Du kan exempelvis uttrycka dig på följande sätt i inbjudningstexten: 

”Jag firar min 50-årsdag xx.xx.2024. I stället för blommor och andra gåvor önskar jag att ni stöder John Nurminens Stiftelses arbete för att rädda Östersjön och dess kulturarv till kommande generationer. Ge en gåva till min bemärkelsedagsdonation med följande infomation
Kontonummer:: FI06 1214 3000 1122 96
Betalningsmottagare: John Nurminens Stiftelse

Referensnummer: [Referensnumret som skapats för din insamling. Du får referensnumret genom att fylla i informationen nedan.] 

Observera att vi inte rapporterar individuella donationer.
Även företag kan göra donationer i anslutning till bemärkelsedagar till John Nurminens Stiftelse till exempel när de firar jämna år.  

Vad har åstadkommits med donationsfonderna?

Skydd av den marina naturen

Nurminens stiftelse gör ett konkret arbete för att rädda Östersjön. Stiftelsens projekt förbättrar tillståndet i Östersjön genom att minska belastningen på havet och miljörisker.

Ökad medvetenhet om Östersjön

Vi vill berätta historien om havet: havet som fungerar som en bro till världen för oss. Att göra historien om havet och dess historia känd är viktigt, eftersom vi samtidigt lär oss att förstå varför vårt unika Östersjön måste skyddas.

Socialt påverkansarbete

Sociala aktiviteter kan påverka Östersjöns välbefinnande. Du kan påverka genom att rösta, kontakta representanter för riksdagen och beslutsfattare i ditt område och inspirera din nära krets att göra detsamma.

Meddela om bemärkelsedagsinsamlingen 

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
De personuppgifter som samlas in på blanketten behandlas enligt dataskyddsbeskrivningen för John Nurminens Stiftelses kund- och sponsorregister. Läs dataskyddsbeskrivningenhär.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sök