Hoppa till innehåll
Framsidan
Hjälp Östersjön
Ge en gåva
Bemärkelsedagsinsamling

Bemärkelsedagsinsamling 

Fira din födelsedag, bröllopsdag, examen eller någon annan bemärkelsedag genom att starta en insamling för att rädda Östersjön. När du firar din bemärkelsedag kan du be gratulanterna att göra en donation till John Nurminens Stiftelse i stället för att ge dig gåvor. En immateriell gåva är ett bra sätt att stödja arbetet för att rädda Östersjön och dess arv.

Ruohosipulin kukkia kalliolla Itämeren rannalla

Anmäl din bemärkelsedagsinsamling med blanketten nedan. Sedan kan du exempelvis uttrycka dig på följande sätt i inbjudningstexten: 

“Jag firar min 50-årsdag den xx [månad] 2024. I stället för blommor och hyllningar önskar jag att ni stödjer John Nurminens Stiftelses arbete för att rädda Östersjön och dess arv. Du kan ge en gåva till min bemärkelsedagsinsamling med följande uppgifter
Kontonummer:: FI06 1214 3000 1122 96
Betalningsmottagare: John Nurminens Stiftelse

Referensnummer: [Referensnumret som skapats för din insamling. Du får referensnumret genom att fylla i informationen nedan.] ”

Kom ihåg att berätta för dina meddelandemottagare att vi kommer att skicka namnen på de som har donerat till insamlingen och donationssumman till insamlingens grundare.
Även företag kan ge en gåva till John Nurminens Stiftelse i anslutning till bemärkelsedagar.

Vad har åstadkommits med donationsfonderna?

Till skyddet av havsnaturen

Vi arbetar konkret för att rädda Östersjön och dess arv. Vi förbättrar tillståndet i Östersjön genom att minska miljöriskerna och belastningen på havet samt skyddar Östersjöns biologiska mångfald.

Till att öka medvetenheten om Östersjön

Vi arbetar mångsidigt med maritim kultur. Det är viktigt att göra havets betydelse och historia kända, för samtidigt lär vi oss förstå varför vårt unika Östersjön måste skyddas.

Till påverkansarbete

Vi verkar för Östersjöns bästa i samhället. Vi uppmuntrar alla att vidta åtgärder för att skydda Östersjön, vi påverkar beslutsfattare och arbetar aktivt för att göra effektiva metoder för att skydda Östersjön tillgängliga för olika aktörer.

Anmäl bemärkelsedagsinsamlingen

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
De personuppgifter som samlas in på blanketten behandlas enligt dataskyddsbeskrivningen för John Nurminens Stiftelses kund- och sponsorregister. Läs dataskyddsbeskrivningenhär.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sök