Hyppää sisältöön
Etusivu
Auta Itämerta
Lahjoita
Merkkipäivälahjoitus

Merkkipäivälahjoitus

Juhlista syntymäpäivääsi, hääpäivääsi, valmistumistasi tai muuta merkkipäivääsi käynnistämällä merkkipäiväkeräys Itämeren pelastamiseksi. Voit pyytää lahjojen antamisen sijaan onnittelijoita tekemään lahjoituksen John Nurmisen Säätiölle.

Ruohosipulin kukkia kalliolla Itämeren rannalla

Ilmoita merkkipäiväkeräyksesi alla olevalla lomakkeella. Tämän jälkeen voit kertoa merkkipäiväkeräyksestäsi kutsutekstissä esimerkiksi näin: 

Juhlin 50-vuotispäiviäni xx.xx.2023. Kukkien ja huomionosoitusten sijaan toivon teidän tukevan John Nurmisen Säätiön työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Lahjoituksen merkkipäiväkeräykseeni voit tehdä seuraavin tiedoin
Tili: FI06 1214 3000 1122 96
Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö
Viite: [keräyksellesi luotu viite, jonka saat täyttämällä alla olevat tiedot]


Muistathan kertoa viestisi vastaanottajille, että toimitamme keräykseen lahjoittaneiden nimet ja lahjoitussummat keräyksen perustajalle.
Myös yritykset voivat tehdä merkkipäivälahjoituksen John Nurmisen Säätiölle.

Mihin lahjoitukseni käytetään?

Meriluonnon suojeluun

Teemme konkreettista työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Parannamme Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä sekä suojelemme Itämeren biodiversiteettiä.

ikoni, jossa kädet ympäröivät vesipisaraa

Itämeri-tietoisuuden lisäämiseen

Toteutamme monipuolista merikulttuurityötä. Meren merkityksen ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää suojella.

ikoni, jossa kädet pitelevät vesipisaraa

Vaikuttamistyöhön

Vaikutamme Itämeren parhaaksi yhteiskunnassa. Kannustamme kaikkia toimiin Itämeren suojelemiseksi, vaikutamme päättäjiin sekä tuomme aktiivisesti tehokkaita Itämeren suojelukeinoja eri toimijoiden käytettäväksi.

Ilmoita merkkipäiväkeräyksestä

KK slash PP slash VVVV
Lomakkeella kerättäviä henkilötietoja käsitellään John Nurmisen Säätiön asiakas- ja tukijarekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti. Lue tietosuojaseloste täällä.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Haku