Hoppa till innehåll

Minnesgåva

Med en donation kan du hedra minnet av någon som gått bort. I stället för blommor eller adresser kan man med en gemensam insamling stödja arbetet med att bevara Östersjön och dess arv till kommande generationer.    

Kalatiira lentää pastellinsävyisessä merimaisemassa

Exempelvis en av den avlidne personens närmaste anhöriga kan starta en minnesinsamling. Donationer från personer som vill hedra minnet av den avlidne personen styrs till insamlingen som den anhöriga startat. Vi kommer att informera den anhöriga om antalet deltagare i insamlingen och det totala belopp som genereras av minnesgåva.

Efter att en minnesinsamling har bildats kan man informera om möjligheten att ge donationer till exempel i dödsannonsen eller i inbjudan till minnesstunden. Be att de som gör minnesdonationer använder insamlingens individuella referensnummer. På detta vis kan vi rikta in donationerna till rätt insamling. Du får referensnumret för minnesinsamlingen per e-post efter att du fyllt i uppgifterna nedan. 

Kontonummer: FI06 1214 3000 1122 96
Betalningsmottagare: John Nurmisen Sääti
Referensnummer: [Referensnumret som skapats för din insamling. Du får referensnumret genom att fylla i informationen nedan.] 

Hur min gåva kommer att användas?

Skydd av den marina naturen

John Nurminens stiftelse gör ett konkret arbete för att rädda Östersjön. Stiftelsens projekt förbättrar tillståndet i Östersjön genom att minska belastningen på havet och miljörisker.

Ökad medvetenhet om Östersjön

Vi vill berätta historien om havet: havet som fungerar som en bro till världen för oss. Att göra historien om havet och dess historia känd är viktigt, eftersom vi samtidigt lär oss att förstå varför vårt unika Östersjön måste skyddas.

Socialt påverkansarbete

Sociala aktiviteter kan påverka Östersjöns välbefinnande. Du kan påverka genom att rösta, kontakta representanter för riksdagen och beslutsfattare i ditt område och inspirera din nära krets att göra detsamma..

Meddela om minnessamlingen 

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
De personuppgifter som samlas in på blanketten behandlas enligt dataskyddsbeskrivningen för John Nurminens Stiftelses kund- och sponsorregister. Läs dataskyddsbeskrivningenhär.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sök