Hyppää sisältöön

Muistolahjoitus

Voit kunnioittaa muistolahjoituksella edesmenneen muistoa. Yhteisellä keräyksellä voidaan kukkien tai muistoadressien sijaan tukea työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville.   

Kalatiira lentää pastellinsävyisessä merimaisemassa

Muistokeräyksen perustajana voi toimia esimerkiksi edesmenneen lähiomainen. Edesmennyttä muistavien henkilöiden lahjoitukset ohjautuvat perustettuun muistokeräykseen.

Muistokeräyksen perustamisen jälkeen voi lahjoitusmahdollisuudesta kertoa esimerkiksi kuolinilmoituksessa tai muistotilaisuuden kutsussa. Muistathan kertoa viestisi vastaanottajille, että toimitamme keräykseen lahjoittaneiden nimet ja lahjoitussummat keräyksen perustajalle. Pyydä muistolahjoituksen tekevää käyttämään keräykselle luotua viitettä. Näin osaamme kohdentaa lahjoitukset oikeaan keräykseen. Saat muistokeräykselle luodun viitenumeron sähköpostiisi täytettyäsi alla olevan lomakkeen.

Tili: FI06 1214 3000 1122 96
Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö
Viite: [keräyksellesi luotu viite, jonka saat täyttämällä alla olevat tiedot]

Ilmoita muistokeräyksestä

KK slash PP slash VVVV
Lomakkeella kerättäviä henkilötietoja käsitellään John Nurmisen Säätiön asiakas- ja tukijarekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti. Lue tietosuojaseloste täällä.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mihin lahjoitukseni käytetään?

Meriluonnon suojeluun

Teemme konkreettista työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Parannamme Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä sekä suojelemme Itämeren biodiversiteettiä.

ikoni, jossa kädet ympäröivät vesipisaraa

Itämeri-tietoisuuden lisäämiseen

Toteutamme monipuolista merikulttuurityötä. Meren merkityksen ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää suojella.

ikoni, jossa kädet pitelevät vesipisaraa

Vaikuttamistyöhön

Vaikutamme Itämeren parhaaksi yhteiskunnassa. Kannustamme kaikkia toimiin Itämeren suojelemiseksi, vaikutamme päättäjiin sekä tuomme aktiivisesti tehokkaita Itämeren suojelukeinoja eri toimijoiden käytettäväksi.

Haku