Hyppää sisältöön

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitus on kunnioitettava tapa tukea John Nurmisen Säätiön työtä ja olla mukana pelastamaan Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville. Tilaa maksuton testamenttioppaamme, josta saat lisätietoa lahjoittamisesta.     

Purjevene merellä.

Läheistesi ja rakkaittesi lisäksi voit muistaa testamentissasi ympäristöä – Itämerta. John Nurmisen Säätiöllä on pitkät perinteet suomalaisen merihistorian ja -kulttuurin vaalimisessa sekä Itämeren suojelutyössä. Teemme töitä Itämeren pelastamiseksi ja sen tarinan säilyttämiseksi tuleville sukupolville. Olemme luotettava taho, jos harkitset omaisuutesi testamenttaamista hyvään tarkoitukseen.

Saat lisätietoa testamentin laatimisesta ja John Nurmisen Säätiön työstä testamenttioppaastamme. Tilaa maksuton opas ja tutustu siihen rauhassa kotonasi. Oppaan tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Lisätietoa:

Testamenttilahjoitukset ovat verovapaita. John Nurmisen Säätiö ei voi edunsaajana tarjota juridista apua testamentin laatimiseen.

Lisätietoja ja ohjeita sekä lakiasiantuntijan neuvoja testamenttilahjoittamisesta löydät Hyvä Testamentti -kampanjasta.

John Nurmisen Säätiö on kampanjaa koordinoivan Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n (VaLa ry) jäsen.

Tilaa testamenttiopas

.

Lisätietoa testamenttilahjoittamisesta

”Testamenttilahjoitukset ovat tärkeässä asemassa John Nurmisen Säätiön toiminnan rahoituksessa. Ne mahdollistavat pitkäjänteisen toiminnan meriympäristömme tilan parantamiseksi ja merikulttuurin edistämiseksi. Testamenttilahjoitukset mahdollistavat myös uusien tärkeiden meriympäristöhankkeiden valmistelun Itämeren ravinnepäästöjen ja haitallisten aineiden päästöjen leikkaamiseksi”

Mihin lahjoitukseni käytetään?

Meriluonnon suojeluun

Teemme konkreettista työtä Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Parannamme Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä sekä suojelemme Itämeren biodiversiteettiä.

ikoni, jossa kädet ympäröivät vesipisaraa

Itämeri-tietoisuuden lisäämiseen

Toteutamme monipuolista merikulttuurityötä. Meren merkityksen ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää suojella.

ikoni, jossa kädet pitelevät vesipisaraa

Vaikuttamistyöhön

Vaikutamme Itämeren parhaaksi yhteiskunnassa. Kannustamme kaikkia toimiin Itämeren suojelemiseksi, vaikutamme päättäjiin sekä tuomme aktiivisesti tehokkaita Itämeren suojelukeinoja eri toimijoiden käytettäväksi.

Haku