Hoppa till innehåll

Partnerskap

Vill du vara med och rädda Östersjön och dess arv för kommande generationer? Är du intresserad av att stärka miljöansvaret som en del av din verksamhet? Läs mer om företags partnerskap med John Nurminens Siftelse.

Punaiset mökit meren rannalla

Varför inleda företagssamarbete?

Att rädda Östersjön och dess arv är ett aktuellt sätt för företag att ta miljömässigt och socialt ansvar. Genom att stöda John Nurminens Stiftelses arbete deltar ditt företag i effektivt och målinriktat havsmiljöarbete och i att se till att havets berättelser också förs vidare till kommande generationer.

Poika kävelee Itämeren kallioilla.

Erfarenheter från partnerskap med John Nurminens Stiftelse

Saaristo
Sida
Hos Orion betyder ansvarsfullhet gärningar
Sida
Ansvarsfullhet är kärnan i Tokmannis strategi
Kesäinen Itämerimaisema
Sida
Ansvarsfullhet betyder produktutvecklingsval för Lilja The Label

Hur din gåva kommer att användas?

Skydd av den marina naturen

John Nurminens Stiftelse gör konkret arbete för att rädda Östersjön. Stiftelsens projekt förbättrar tillståndet i Östersjön genom att minska belastningen på havet och miljörisker.

ikoni, jossa kädet ympäröivät vesipisaraa

Ökad medvetenhet om Östersjön

Vi vill berätta historien om havet: havet som fungerar som en bro till världen för oss. Att göra berättelser om havet och dess historia kända är viktigt, eftersom vi samtidigt lär oss att förstå varför vårt unika Östersjön måste skyddas.

ikoni, jossa kädet pitelevät vesipisaraa

Socialt påverkansarbete

Med sociala aktiviteter kan Du påverka Östersjöns välbefinnande. Du kan påverka genom att rösta, kontakta representanter för riksdagen och beslutsfattare i ditt område och inspirera din nära krets att göra detsamma.

Välj det lämpligaste sättet att delta

Engångsgåva

Välj donationsbelopp.

Företagssponsor

Som företagssponsor stöder du regelbundet vårt arbete för att rädda Östersjön.

Företagspartner

Att rädda Östersjön och dess kulturarv är ett mycket aktuellt sätt att genomföra företagets miljöarbete och sociala ansvar.

Kuva Itämeren saaristosta

Anmäl ditt företag till Östersjödagen

Aktivera ditt företags personal eller intressenter. Målet med Östersjödagen är att inspirera människor att njuta av vårt unika hemhav och att göra konkreta handlingar och löften till dess fördel.

Mer information om företagssamarbete

vene rantautumassa saaren laituriin ylhäältä kuvattuna.

Sök