Hyppää sisältöön

Pelasta pala

Auta pelastamaan Itämeri. Pala Itämerta on myös mainio aineeton lahjaidea. Valitse pala sinulle tai lahjan saajalle tärkeän merialueen luota. Halutessasi saat lahjoituksestasi diplomin.

1

Aloita valitsemalla kartalta haluamasi merialue. Voit zoomata karttaa lähemmäs. Palan pelastaminen on symbolinen tapa auttaa Itämeren suojelussa. Lahjoitusvarat ohjataan koko säätiön toimintaan Itämeren pelastamiseksi.

2

Valitse lahjoitussumma ja täytä tiedot. Valittuasi palan voit lisätä lahjoituksesi olemassa olevaan tiimiin tai perustaa oman lahjoitustiimin. Lahjoitukset näkyvät kartalla 12 kuukauden ajan.

3

Halutessasi saat lahjoituksestasi tulostettavan diplomin. Pääset valitsemaan diplomin suoritettuasi maksun.

Lahjoitushaku

Voit hakea Pelasta pala -lahjoituksia hakusanalla tai syöttämällä lahjoituksen koordinaatit.

Tiimilahjoitus

Perusta oma Itämeri-tiimi ja haasta muut mukaan kerryttämään tiimisi lahjoituspottia. Tiimin voi luoda vaikkapa tapahtumaa, merkkipäiväkeräystä tai yrityslahjoitusta varten. 

Punainen mökki saaristossa ja lapsi kalliolla onkivapa käsissään
Kuva: Pekka Tuuri

Muut lahjoitustavat

Mikäli oman palan pelastaminen ei tunnu sinulle sopivalta tavalta olla mukana suojelemassa Itämerta, käy tutustumassa muihin lahjoitustapoihin. Voit esimerkiksi ryhtyä kuukausilahjoittajaksi, tehdä kertalahjoituksen tai järjestää syntymäpäiväsi kunniaksi merkkipäiväkeräyksen.  

Mies hyppää uimaan
Kuva: Ilkka Vuorinen

Haku