Tietosuojaselosteet

John Nurmisen Säätiön tietosuojaselosteet

Alla olevissa tietosuojaselosteissa kuvataan, miten John Nurmisen Säätiö sekä tytäryhtiömme Baltic Sea Services Oy käsittelevät henkilötietoja.

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä, eli käsittelemme henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Henkilötietojen eri käyttötarkoitusten vuoksi olemme luoneet useamman rekisterin ja näille erilliset tietosuojaselosteet. Selosteissa kerrotaan muun muassa kuka on rekisterinpitäjä, mitä tarkoitusta varten ja kuinka kauan henkilötietoja tarvitaan, miten henkilötietoja käsitellään ja suojataan sekä mitkä ovat rekisteröidyn oikeudet ja miten rekisteröity voi käyttää oikeuksiaan.

Keräämme henkilötietoja ainoastaan niitä rekistereissä kuvattuja tarkoituksia varten, joiden toteuttamiseksi tiedot on alun perin kerätty. Keräämme rekisteröidyistä ainoastaan henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia suhteessa niihin tarkoituksiin, joita varten niitä käsitellään. Henkilötietojen suojaaminen on meille tärkeää ja noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä Tietosuojalainsäädännön asettamia huolellisuus- ja suojaamisvelvoitteita sekä hyvää tiedonhallintatapaa.

Keräämme tietoja pääsääntöisesti henkilöltä itseltään. Lisäksi keräämme henkilötietoja julkisista läheistä tai käyttämällä evästeitä ja muita vastaavia teknologioita verkkosivuillamme ja uutiskirjeissämme.

Asiakas- ja tukijarekisterin sekä sidosryhmärekisterin tietosuojaselosteet on päivitetty 30.11.2021.

Voit tutustua tarkemmin rekistereidemme tietosuojaselosteisiin sivun alalaidassa olevista linkeistä.

John Nurmisen Säätiön ja Baltic Sea Services Oy:n asiakas- ja tukijarekisteri 

Keräämme henkilötietoja hoitaaksemme ja kehittääksemme asiakas-, lahjoittaja- tai tukijasuhteita sekä kohdentaaksemme viestintää ja markkinointia. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on pääasiassa sopimuksen täytäntöönpaneminen, asiakaspalvelu, toiminnan ja asiakaskokemuksen kehittäminen, sekä toiminnasta viestiminen.

Lue lisää

John Nurmisen Säätiön sidosryhmärekisteri 

Keräämme yhteystietoja mm. hankekumppaneista, palveluntarjoajista ja Itämeripäivän kumppaneista, jotta pystymme tiedottamaan toiminnastamme ja kutsumaan sidosryhmien edustajia järjestämiimme tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Lue lisää

John Nurmisen Säätiön kilpailujen ja arvontojen osallistujarekisteri 

Keräämme henkilötietoja järjestämiimme kilpailuihin tai arvontoihin osallistuneilta, jotta voimme valita ja palkita voittajan tai lähettää muuta kilpailuun liittyvää viestintää. 

Lue lisää

John Nurmisen Säätiön rekrytointi- ja käsikirjoitusrekisteri 

Tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, kun haet meiltä töitä tai harjoittelupaikkaa, tai jos tarjoat meille kirjaa kustannettavaksi. Käytämme henkilötietoja hallinnoidaksemme työnhakuprosessia tai kirjan kustannusprosessia. 

Lue lisää

John Nurmisen Säätiön Evästeseloste 

Keräämme tietoja myös käyttämällä evästeitä ja muita vastaavia teknologioita verkkosivuillamme ja uutiskirjeissämme. 

Lue lisää

Baltic Sea Services Oy:n yhteistyökumppanirekisteri

Käytämme henkilötietoja hoitaaksemme ja kehittääksemme yhteydenpitoa sekä yhteistyösuhteita esimerkiksi palveluntarjoajiemme yhteyshenkilöiden kanssa. Lisäksi BSS voi lähestyä potentiaalisten kumppaniyritysten työntekijöitä.

Lue lisää