Markkinointi- ja tuotemyynti­yhteistyö

Onko palvelusi ekologinen ja kestävä? Haluatko yhdistää tuotteeseesi tai palvelusi myyntiin Itämeren ja sen perinnön pelastamiseen? John Nurmisen Säätiön markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyössä saat käyttöösi säätiön bränditunnisteet.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyö on luonteva tapa yhdistää ekologisten ja kestävien tuotteiden tai palveluiden myynti Itämeren suojeluun ja merikulttuuriin. Säätiön toiminnan tukemiseen liitetty tuote tai palvelu ovat myös mainio tapa nostaa esille palvelusi tai tuotteesi vastuullisuutta.

Tuotteiden tai palveluiden myynnistä ohjataan osuus säätiön toiminnan tukemiseksi. Yhteistyö voi sisältää myös muita osallistumistapoja. Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyön voit liittää osaksi yritysyhteistyötä / säätiön toiminnan tukemista avain- tai päätukijana.

John Nurmisen Säätiön markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyössä käytössäsi on laadukas materiaali- ja kuvapankki sekä säätiön bränditunnisteet. Yhteistyö voi sisältää muuta erikseen sovittavia elementtejä. Saat myös säännöllisesti tietoa, mitä tuellasi saadaan aikaan Itämeren ja sen perinnön hyväksi, joista voit viestiä eteenpäin asiakkaillesi tai sidosryhmillesi.

Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyöstä sovitaan aina tapauskohtaisesti. Markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistöiden tulee olla linjassa säätiön Yritysyhteistyön periaatteiden kanssa. Säätiön bränditunnisteet ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä (ml. nimi, logo ja tunnisteet) ja niitä saa hyödyntää tuotemyyntiyhteistyössä vain erikseen sopien.

Lue lisää kumppaneidemme hyviä kokemuksista markkinointi- ja tuotemyyntiyhteistyöstä

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lisätietoja yritysyhteistyöstä

Erkki Salo

Erkki Salo

Varainhankintajohtaja
+358 (0)40 728 1859
Ari Rytkönen

Ari Rytkönen

Yritysvarainhankinnan päällikkö
+358 (0)50 476 8321

Ota yhteyttä