Hyppää sisältöön
Etusivu
Auta Itämerta
Lahjoita
Hyväntekeväisyys

Itämeri hyväntekeväisyyskohteena

Hyväntekeväisyys on merkityksellistä ja tuottaa antajalleen paljon iloa. Kun teet hyväntekeväisyyslahjoituksen John Nurmisen Säätiölle tiedät, että lahjoituksesi käytetään Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi.

Metsää ja merta

Miten osallistua hyväntekeväisyyteen ympäristön hyväksi?

Jokainen meistä voi arjessa toimia muiden ja ympäristön hyväksi. Valitse sinulle sopivin tapa

  • kutsu ystäväsi mukaan ja kerätkää roskat lenkkipolun varrelta.
  • siivoa lähiranta tupakantumpeista ja muusta roskasta.
  • opasta nuorempaasi kalankäsittelyssä. Lisäämällä kalan määrää ruokavaliossasi, noudatat terveellistä, ilmastoystävällistä ja kestävää Itämeri-ruokavaliota.
  • vie hyväkuntoiset tavarat ja vaatteet kierrätykseen. Teet Itämeri-teon vähentämällä kulutusta.
  • tee lahjoitus John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren pelastamiseksi.

Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Auta pelastamaan Itämeri

Tee hyväntekeväisyyslahjoitus Itämerelle

Auta meitä suojelemaan Itämerta ja sen arvokasta kulttuuria tekemällä lahjoitus John Nurmisen Säätiön työhön. Voit valita säännöllisen kuukausilahjoittamisen tai tehdä kertalahjoituksen esimerkiksi pelastamalla palan Itämerta.

Yritystukijana voit ryhtyä Itämeri-kummiksi tai suunnitella kanssamme laajemman yhteistyökokonaisuuden vastuullisuustavoitteidesi saavuttamiseksi.

Miten lahjoitukseni käytetään?

Meriluonnon suojelu

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren pelastamiseksi. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä.

Itämeri-tietoisuuden lisääminen

Haluamme kertoa meren tarinaa: meren, joka toimii meille siltana maailmaan. Meren tarinan ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää suojella.

Yhteiskunnallinen vaikuttamistyö

Yhteiskunnallisella toiminnalla voi vaikuttaa Itämeren hyvinvointiin. Voit vaikuttaa äänestämällä, ottamalla yhteyttä alueesi kansanedustajiin ja päättäjiin ja innostaa lähipiiriäsi toimimaan samoin.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Haku