31.01.2023

Laivamatkalla tietoa Itämeren suojelusta – Tallink Silja aloittaa yhteistyön John Nurmisen Säätiön kanssa

Tallink-konserni ja John Nurmisen Säätiö ovat sopineet yhteistyöstä vuodelle 2023 Itämeren hyväksi. Yhteistyön tavoitteena on kerätä elintärkeitä varoja Itämeren suojelutyöhön.

Tallink-konserni tekee pitkäjänteistä työtä ympäristön hyväksi ja huolehtii ainutlaatuisesta Itämerestä, joka on yhtiön yhteinen elinympäristö ja työpaikka. Nyt alkava yhteistyö kattaa Itämeren suojeluun kerättävien varojen lisäksi myös Itämeren suojelutyön tietoisuuden lisäämistä sekä tapoja, joilla jokainen voi osallistua Itämeren suojeluun.

”Olemme tehneet aiemminkin yhteystyötä John Nurmisen Säätiön kanssa, mutta hieman yleisemmällä tasolla. Olemme iloisia, että nyt voimme antaa jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden osallistua rakkaan Itämeremme suojeluun, ja samalla lisätä heidän tietämystään erilaisista ympäristöasioista, kuten kierrätyksestä, Itämeren terveydestä ja niistä pienistäkin asioista, joita me kaikki voimme tehdä auttaaksemme Itämeren tilaa tulevaisuudessa”, sanoo Tallink-konsernin hallituksen jäsen Piret Mürk-Dubout.

”Jotta Itämeri säilyy monimuotoisena, teemme päivittäin toimia, joilla vähennämme rehevöitymistä. Me John Nurmisen Säätiössä kiitämme Tallink Siljaa tuesta, jonka ohjaamme yhteisen meremme hyvinvoinnin edistämiseen, luontokadon torjumiseen ja merellisen kulttuuriperinnön vaalimiseen”, sanoo varainhankintajohtaja Erkki Salo John Nurmisen Säätiöstä.

Tallinkin tavoite on kerätä Itämeren suojelutyöhön vuoden aikana lähemmäs 20 000 euroa sekä lisätä matkustajien ja miehistön tietämystä Itämeren tilasta ja suojelutyöstä. Lahjoitussumma kertyy laivalla myytävistä vesipulloista, joiden myynnistä lahjoitetaan säätiölle.

 

Lisätietoja:
Tallink-konserni, viestintäjohtaja Katri Link, katri.link@tallink.ee

 

Kuva: Lasse Hendriks

merimaisema

Aiheeseen liittyvää