Hyppää sisältöön

Miksi meren arvaamattomuus kiehtoo muusikko Mikko Kuustosta?

Podcast-vieraana on meren ystäväksi tunnustautuva muusikko Mikko Kuustonen. ”Meressä on se tietty pelottavuus tai arvaamattomuus, joka pistää meidät paikalleen ihmisinä tällä planeetalla. Meidän on pakko kunnioittaa sitä – jokainen joka liikkuu merellä tietää, että jos myrsky nousee, sieltä on lähdettävä”, Kuustonen pohtii podcastissa.

Lauluntekijä, artisti ja tv-persoona on monelle suomalaiselle tuttu, mutta vähemmän tunnettua on hänen rakkautensa mereen. Kuuntele, miten John Nurmisen Säätiön asiamies Annamari Arrakoski-Engardt matkustaa Kuustosen seurassa Märketiltä Tulimaahan. Samalla selviää, miksi meren hiljaisuus puhuttelee aikuisena sukeltamisen ihanuuteen hurahtunutta Jacques Cousteau -fania.

Minun Itämereni on podcast, joka antaa äänen ihmisille, joille Itämeri on ammatti, elämäntapa tai intohimo. Podcastissa tavataan muun muassa meribiologi, kalastaja, merihistorian tutkija, taiteilija, luotsi ja purjehduskoulun omistaja. Vieraita yhdistää rakkaus Itämereen, mutta jokaisella heistä on oma meren äärelle johtava polkunsa. Minun Itämereni -podcastissa vieraat kertovat tärkeimmät Itämereen liittyvät tarinansa.

Studiossa nainen ja mies, joka on Mikko Kuustonen.
Mikko Kuustonen ja Annamari Arrakoski-Engardt.

Kuuntele Spotifyssa, iTunesissa tai Suplassa
Kaikki Minun Itämereni -podcastit

Lue seuraavaksi

Haku