Hyppää sisältöön

Millainen seikkailu täydellisen myrskykuvan takana on, Raimo Sundelin?

Raimo Sundelinin spartalainen asenne ja hyvät unenlahjat ovat auttaneet häntä tallentamaan lounaisen saariston hurjia säitä, upeita maisemia, kallioita ja lintuja yli 30 vuoden ajan. Siinä ajassa ympäristö on muuttunut, eikä parempaan suuntaan. Sundelinin usko yksittäisten kuvien muutosvoimaan on vuosikymmenten saatossa laimentunut, mutta rakkaus saaristoon ja sen suojelemiseen ei. Mikä saa ihmisen uhmaamaan henkeään muutaman valokuvan takia? Mikä on lounaisen saariston hienoin paikka?

Minun Itämereni on podcast, joka antaa äänen ihmisille, joille Itämeri on ammatti, elämäntapa tai intohimo. Podcastissa tavataan muun muassa meribiologi, sukeltaja, kilpapurjehtija, luontokuvaaja ja luotsausjohtaja. Vieraita yhdistää rakkaus Itämereen, mutta jokaisella heistä on oma meren äärelle johtava polkunsa. Minun Itämereni -podcastissa vieraat kertovat tärkeimmät Itämereen liittyvät tarinansa. Podcastin juontaa John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt.

Raimo Sundelin lyhty kädessä veneessä kallioisella merenrannalla

Kuuntele Spotifyssa, iTunesissa tai Suplassa
Kaikki Minun Itämereni -podcastit

Tutustu myös:

John Nurmisen Säätiön kaksikielinen teos Meren muisti – Havets minne on valokuvaaja Raimo Sundelinin elämäntyön, tuhansien saariretkien kuvallinen dokumentti. Sundelinin vuosikymmenten aikana taltioimat kuvat paljastavat, miten lounaisen saariston elämä ja luonnon monimuotoisuus ovat muuttuneet aikojen saatossa.

Lue seuraavaksi

Haku