Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Annamari Arrakoski-Engardt vieraana podcastissa How to Protect the Ocean

Annamari Arrakoski-Engardt vieraana podcastissa How to Protect the Ocean

Pastellisävyinen merimaisema auringonlaskun aikaan

Miksi Itämeren pitäisi kiinnostaa myös Atlantin tuolla puolen? Muun muassa siksi, että kaikki merialueet ovat yhteydessä toisiinsa, ja Itämeri on maailman mittakaavassa koelaboratorio: täällä näemme muutoksia ensimmäisenä. Vaikka Itämeri on lähes suljettu murtovesialue, sitä koettelevat samat ympäristöongelmat kuin muita merialueita.

Pienen ja matalan Itämeren suurin ongelma on rehevöityminen. Sen vähentämiseksi tarvitaan monenlaista ja rajat ylittävää yhteistyötä. Mitä toimia Itämeren rehevöitymisen vähentämiseksi tehdään?

John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt ja podcastin juontaja Andrew Lewin keskustevat Itämeren rehevöitymisestä ja suojeluyhteistyöstä podcastissa How to Protect the Ocean.

Ota podcast kuunteluun osoitteessa https://www.speakupforblue.com/show/speak-up-for-the-ocean-blue/show-130/ – löytyy ApplePodcasteista ja Spotifysta (englanniksi)!

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku