Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Hyvinvointia ja puhtautta Itämeren hyväksi

Hyvinvointia ja puhtautta Itämeren hyväksi – Tokmannin Pisara-kampanja järjestetään jo neljättä kertaa

Kuva veden alta meren pohjasta
Kuva: Jukka NurminenTokmanni ja John Nurmisen Säätiö jatkavat jo vuonna 2020 alkanutta yhteistyötään jälleen uudella Pisara – Itämeren puolesta -nimisellä hyväntekeväisyyskampanjalla.

Halpakauppaketju Tokmanni osoittaa, miten kauppa voi omassa toiminnassaan ja arvoketjussaan ottaa huomioon tekijät, jotka edistävät monimuotoisuuden säilymistä ja luonnonvarojen kestävää käyttöä. Tokmanni tarjoaa myös asiakkailleen helpon tavan auttaa luonnon monimuotoisuuden säilymistä.

Kampanjassa Tokmanni lahjoittaa jokaisesta asiakkaidensa touko-elokuussa ostaman Pisara-tuotteen arvosta yhden sentin erityisesti rehevöitymisestä kärsivän Itämeren suojeluun. Luonnon monimuotoisuuden köyhtymisen vakavasti ottava Tokmanni on tukenut John Nurmisen Säätiön työtä Itämeren suojelemiseksi jo yhteensä 148 000 eurolla.

Jo neljättä kertaa järjestettävä hyväntekeväisyyskampanja antaa Tokmannille ja John Nurmisen Säätiölle hyvän mahdollisuuden viestiä Itämeren ja suojelutyön merkityksestä. Samalla se tarjoaa Tokmannin asiakkaille konkreettisen ja todella helpon keinon osallistua peräti yhdeksän valtion rajaaman Itämeren suojeluun.

– Tuemme John Nurmisen Säätiötä mielellämme, sillä säätiön työ Itämeren suojelemiseksi on paitsi käytännönläheistä ja todistetusti vaikuttavaa myös erittäin arvostettua, Tokmannin henkilöstöstä ja vastuullisuudesta vastaava johtaja Sirpa Huuskonen kertoo.

– Aiemmat hyväntekeväisyyskampanjamme ovat osoittaneet sekä asiakkaidemme että henkilöstömme kokevan Itämeren ja sen rannikon hyvin rakkaiksi ja suojelutyön tukemisen erittäin merkitykselliseksi. John Nurmisen Säätiö on luotettava, Tokmannille erinomaisesti sopiva yhteistyökumppani. Myönteinen vastaanotto on luonnollisesti kannustanut meitä jatkamaan yhteistyötä tänäkin vuonna, hän kertoo.

Rahalahjoitus suunnataan konkreettiseen suojelutyöhön

Tokmannin ja John Nurmisen Säätiön hyväntekeväisyyskampanjassa kertyvä rahalahjoitus tullaan ohjaamaan John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi. Vuosien aikana Tokmanni on tukenut säätiön työtä 148 000 eurolla.

– On hienoa, että Tokmanni haluaa olla mukana tekemässä työtä yhteisen meremme hyvinvoinnin edistämiseksi. Työ on tärkeää, sillä Itämeri kärsii erityisesti rehevöitymisestä. John Nurmisen Säätiön meriympäristöhankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Samalla jaetaan tietoa Itämeren tilasta ja vaikutetaan päätöksentekoon Itämeren hyväksi, John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt kertoo.

Tokmannin ja John Nurmisen Säätiön yhteistyössä näkyvän roolin saanut Pisara on halpakauppaketjun vuonna 2019 lanseeraama, kauneuteen ja puhtauteen keskittynyt tuotemerkki. Sen valikoimissa on lähes 200 ihon-, hiusten- ja vartalonhoitoon sekä muuhun henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää tuotetta.

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku