Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Itämerestä inspiroituneita lastenvaatteita

Itämerestä inspiroituneita lastenvaatteita – Leggo lahjoittaa myydyistä tuotteista Itämeren suojeluun

lapsi juoksee meren aaltoihin

Lisätietoja:

Leggo Oy,
Otto Vainio
otto.vainio@leggo.fi

Pyhtääläinen kestäviä lastenvaatteita valmistava Leggo Oy ja John Nurmisen Säätiö aloittavat yhteistyön Itämeripäivän kunniaksi torstaina 29. elokuuta.

Leggo tuo mallistoonsa tummansinisen kankaan, joka nimetään Itämerensiniseksi. Tästä kankaasta valmistettujen tuotteiden tuotoista lahjoitetaan Itämeren pelastustyöhön John Nurmisen Säätiölle. Lanseeraus tukee Itämeren suojelua ja korostaa Leggon sitoutumista vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen.

”Leggo toimii Itämeren läheisyydessä Pyhtäällä, ja yhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa on meille luonnollinen tapa edistää kestävää kehitystä ja osallistua Itämeren suojeluun. Tämä yhteistyö on meille kunnia-asia, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea meremme pelastustyötä,” toteaa Otto Vainio, Leggon perustaja ja toimitusjohtaja.

”Kiitos Leggolle ja Leggon asiakkaille tuesta! Lahjoituksilla on suuri merkitys työllemme Itämeren pelastamiseksi. Lahjoitusten avulla voimme vähentää ympäristöongelmia, torjua luontokatoa sekä välittää meren tarinoita myös tuleville sukupolville”, sanoo Ari Rytkönen, varainhankintapäällikkö John Nurmisen Säätiöstä.


Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku