Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Juoksua aikaa vastaan puhtaamman meren puolesta

Juoksua aikaa vastaan puhtaamman meren puolesta

Kaksi juoksijaa puistossa
Kuva: Pixabay

Lisätietoja:

event@athletamag.com

(kysymykset englanniksi)

Legendaarinen urheilumerkki KARHU on päättänyt juosta John Nurmisen Säätiön rinnalla meren pelastamisen maratonilla. Karhulle meren hyvinvointi on tärkeä tavoite, sillä onhan merkki alun perin syntynyt Itämeren rannalla Suomessa.

KARHU juhlii yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa 25.3. Helsingissä Baltic Sea -juoksutapahtumassa. Kuka tahansa on tervetullut juoksemaan tai kävelemään puhtaamman Itämeren ja merensuojelun puolesta. Karhun ja John Nurmisen Säätiön yhteistyön tavoitteena  on lisätä tietämystä Itämeren tilasta: rehevöitymisestä, luontokadosta ja meren saastumisesta.

KARHU lanseeraa tapahtumassa myös Baltic Sea T-paidan, jonka myynnin koko tuotto lahjoitetaan säätiölle Itämeren pelastamiseen. T-paidan valmistaja on suomalainen Pure Waste, joka on tunnettu vastuullisesti ja kierrätysmateriaaleista valmistetuista vaatteista. Lisäksi KARHU esittelee uuden juoksukenkämallistonsa, joka on saanut inspiraationsa Itämeren väreistä.

– Konkreettiset toimenpiteet, kuten juoksutapahtuma Itämeren hyväksi, ovat hyvä tapa levittää viestiä sekä saavuttaa tärkeitä tuloksia Itämeren pelastamiseksi, sanoo Edgar Minks, KARHUn markkinointijohtaja.

Kuva: Karhu Official

Juoksu Itämeren puolesta lauantaina 25.3.

Aikataulu:
klo 15 kokoontuminen Karhu Concept Storessa Lasipalatsissa
valmistautuminen juoksuun ja mahdollisuus sovittaa uutta juoksukenkämallistoa
klo 16 Itämeri-juoksu tai kävely Töölönlahden rannalla
klo 16.45 paluu myymälälle
klo 17.00 cooling down: musiikkia, ruokaa ja juomaa
Tapahtumassa myynnissä Baltic Sea -T-paita, jonka myynti lahjoitetaan kokonaisuudessaan John Nurmisen Säätiölle.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku