Hyppää sisältöön
Etusivu
Mitä teemme
Itämeri-media
Magic Island -keramiikkateokset myynnissä Itämeren hyväksi

Magic Island -keramiikkateokset myynnissä Itämeren hyväksi

Neljä erilaista Karin Widnäsin raku-keramiikkateosta
Kuva: Rauno Träskelin

Lisätietoja

Keramiikkataiteilija Karin Widnäsin ja John Nurmisen Säätiön työn inspiraation lähde on Itämeri, ja heillä on yhteinen tahto pelastaa meremme. Yhteistyöllään he haluavat valaa toivoa, joka syntyy konkreettisista teoista ja mahdollisuudesta osallistua pelastustyöhön. Vielä ei ole liian myöhäistä.

Karin Widnäs on valmistanut raku-tekniikalla keraamisia toiverasioita, jotka koostuvat rasiasta ja sen päällä lepäävästä saaresta, joka ilmentää kallion lempeää karheutta. Magic Island -rasiat ovat myynnissä Karin Widnäsin galleriassa, KWUMissa, Raaseporissa. Toiverasioita on kahta eri kokoa, uniikkeja muotoja ja eri vuodenaikoja esittäviä pintoja. Väreistä voi löytää ensilunta, syksyä, kevättä ja kesää.

KWUM tarkoittaa koreaksi unelmaa – Fiskarsissa se tarkoittaa Karin Widnäsin museota. Gallerian kesänäyttelyssä 14.5. – 31.9.2023 on esillä ja myynnissä Karin Widnäsin Itämeren pelastustyötä mahdollistavat Magic Island -teokset. Widnäsin omista kokoelmista koostuvan pysyvän näyttelyn lisäksi museon vaihtuvissa näyttelyissä nähdään sekä kotimaisten että ulkomaisten keramiikkataiteilijoiden teoksia.

KWUM Studiokeramiikan Museo ja Galleria,  Baklurantie 12, Raasepori

Haluatko pysyä kartalla Itämeren tilasta?

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä Itämeri-aiheisista tapahtumista, säätiön hankkeiden etenemisestä, merellisistä julkaisuista ja muista kiinnostavista sisällöistä.

Lue seuraavaksi

Haku